Bra ragdoll uppfödare

När du hittat en intressant uppfödare. Ställ frågor om katterna och katthållningen, vad uppfödaren har för syn på avel, kattens hälsa, foder, sand etc. Om du har möjlighet, kan det också vara bra att höra andras . HJÄLP ) tips på bra uppfödare ? Jag har aldrig haft en raskatt förut men funderar på antingen en ragdoll eller perser.

Jo, har hittat en uppfödare (Fjälltoppens ragdoll )som har ett par sötnosar till salu. Tips på bra Ragdoll och kattras – Hitta de bästa kattuppfödare, kattungar och kattunge. Lägger ner min uppfödning.

Man är nog ganska så nördig på Ragdoll om man åker timmar för att titta på en kul kattungar och sedan timmar hem igen…eller Men jag är intresserad av en. Det är extra roligt när det går bra för katter man sålt, mycket roligare än om jag hade ägt katten Själv har jag tagit. Vi föder här upp Ragdoll i första hand till sällskap och någon enstaka gång även till avel.

För mig är hälsan det absolut viktigaste i min avel.

Och jag ställer krav på att de katter. Reva växer så det knakar och utvecklas så bra 3. Vi har fortfarande st ragdoll för omplacering. Just nu har vi katter för omplacering . Jag heter AnnaCarin och har en seriös uppfödning av den ljuvliga rasen Ragdoll i Bankeryd som ligger strax utanför Jönköping. Mor och bebisar mår bra och vi hoppas mjölk ska rinna till ordentligt till alla. Våra katter är först och främst älskade familjemedlemmar som är med oss överallt i huset.

Inga katter säljs via e-mail men det kan däremot vara en bra första kontakt. Rännilskrokens Ragdolls är diplomerad och registrerad uppfödare hos SVERAK vilket är en god garanti för friska och sunda katter. Jag föder upp den underbara kattrasen Ragdoll , den STORA coola kattrasen med de härliga blåa ögonen, den vackra lättskötta semilånghåriga pälsen oc.

Ett flexibelt och utmanande jobb som jag trivs väldigt bra med. Fritiden spenderas antingen i ishallen,. Med honom startade också min tilltänkta uppfödning , Amazing Dollz.

En dröm jag haft länge som äntligen . En seriös uppfödning av ragdoll i hemmiljö där jag har höga krav att föda upp trevliga och fina ragdolls. Bevara den som en frisk ras och dess coola temperament.

Ragdoll är den perfekta sällskapskatten som trivs bra inne och är en trofast, lugn . Jag är noga med att endast använda rastypiska katter med bra temperament i aveln. Jag blev uppringd av en kvinna, som hade hittat mig via min hemsida och nu undrade hon, om jag trodde att det skulle vara ok att hon provade att köpa en Ragdoll. Hon själv var ensamstående och förvärvsarbetade heltid. Denna undran trots att hon visste (står på hemsidan) att jag anser att en Ragdoll blir . Vad roligt att min uppfödnings linjer fått gå vidare genom Maxi! Jag har försökt övertala alla kattungeköparna att de ska låta sin.

Björkstakatten (BJK) har många uppfödare av en stort antal olika raser. Vi tycker att det är bättre för katterna att få komma till ett bra hem redan från början än att bli omplacerade när de är ett par år. Vårt mål är att föda upp trygga, friska, rastypis.

Att vara uppfödare är inte bara ”att ta en kull” utan det handlar om att veta vad man gör och varför. Som blivande eller ny uppfödare kan det vara en trygghet och god hjälp att kontakta en seriös uppfödare som kan hjälpa till att välja ut en bra katt, med gott lynne och friska föräldrar som håller för avel och utställning, om man .