Chihuahua kennel göteborg

Läs mer om hundrasen chihuahua , korthårig. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler. Välkommen in till vår sida och följ vår resa.

Vårt kennelnamn är godkänt av FCI. För er som vill veta mer om vår avel och . Vi föder upp långhårig och korthårig chihuahua i hemmiljö.

Länsstyrelsen enl §och har tillstånd för hundhållning samt uppfödning. Kennelnamnet BobboDii är godkänt av FCI och SKK och jag är medlem i SKK. Min chihuahua kennel bedrivs i liten skala och ligger i Vallda utanför Kungsbacka, ca mil söder om Göteborg. Innan en uppfödare kommer med på listan görs en kontroll med SKK att inga hinder för hänvisning föreligger.

Jag heter Ing-Marie Salomonsson och bor i G:a Hjälmseryd tillsammans med min man Karl-Olof. Jag är uppväxt med hundar och schäfer blev min första egna hund. Tjenare, jag undrar vilka chihuahua kennlar det finns i göteborg eller runt göteborg ! Seriös uppfödning i hemmiljö av.

Jag har nu både valpar och vuxna hundar tillsalu.

Klicka på kenneln för att komma till dess hemsida. Vill du synas med ditt företag klicka här! Hon är importerad och med mycket eftertanke så beslutade jag mig för att köpa henne men var hemskt nervös att det skulle vara något skumt som jag hade missat. Jag åkte och hämtade henne i Göteborg och allt kändes bra och väldigt spännande.

På väg tillbaks till Oskarshamn höll jag på att köra av vägen flera gånger då . Valpar: Ja, tikar, hanar. Verksamhet: Endast uppfödning. Plats: Sverige, Västra Götalands län, Göteborg. Info: Fem valpar till salu.

Adress: Grimmereds By 25. Jag heter Veronica Christensen och jag bor med min familj och våra hundar i norra Angered. Chihuahua , Och du vill veta mer om rasen? Jag arbetar hemifrån så vi är alltid med våra hundar. Hon var en liten dröm, så tillgiven och mysig mot oss alla.

Lillan, som fick stanna . Alplyckans kennel hittar ni i Vårgårda kommun som ligger ca mil norr om Göteborg. Fördelarna för mig som uppfödare är att hunden får ett eget livslångt hem redan som valp i en familj där det finns tid för hunden. Cottage Rose Candy Cover pappan är Claudias Stras Last Dream of Cleo Tiken till vänster och hanen till höger.

We breed for quality temperament and quality structure!