Emmas hunddagis höllviken

För regelbunden passning av din hund dagtid. En till fem dagar per vecka. Det fräscha hotellet tar emot kattgäster för kort, lång eller regelbunden vistelse.

Mellan Höllviken och Vellinge hittar du oss i trevlig lantlig miljö, se karta. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Hunddagis. Vänligen tänk på att din hunds dagisplats kräver en.

Alla aftnar dubbel taxa. Varmt välkomna att ringa om ni har frågor eller undrar över något. Näsets hundkatthotell, Höllviken. Fint och fräscht ställe och personalen var jättetrevlig! För just våra två vildhjärnor kändes det dock tyvärr som lite för små burar, plus att vi hade önskat att utedelen var i direkt anslutning till.

Nu är vi i full gång med att lyx renovera Hyllie hunddagis ! Jag har sysslat med djur hela mitt liv. Min mamma drev också ett hund- och kattpensionat och jag hjälpte till som hjälpredan. Innan jag startade mitt hundhotell så jobbade jag på en veterinärklinik i sex år, där lärde jag mig enorm mycket om djurens sjukdomar.

Jag är en 20-årig tjej från Höllviken som älskar hundar. Själv har jag två whippets och en greyhound hemma och jag har erfarenhet av hundpassning och rastning sedan innan. Mina egna hundar är väldigt lugna och funkar bra med andra hundar, men om er hund inte trivs lika bra med nya hundar så går det att . Söker du efter hundpensionat eller hundhotell? Кеш Перекласти цю сторінку жовт. Djuriskt skönt att bo borta.

Dessutom fungerar hotellet som hunddagis åt en glad flock fyrbenta som därmed slipper ligga hemma ensamma under långa dagar och vänta på att någon tvåbent ska behaga dyka upp. Dagarna på hotellet är fylld av . Vi erbjuder inte heltidsdagisplats för närvarande. Hyllie Hundcenter är Sveriges första femstjärniga hunddagis. Vi driver hunddagis , trim och butik och söker nu en utbildad hundfrisör. Ett krav är att du har relevant utbildning samt erfarenhet.

Sök barnvakt – barnpassning aupair, babysitter, barnaktiviteter , barnflicka, barnomsorg, barnpassning, Barnvakt, dagishämtning, dagmamma, extrafarmor, extramormor, föräldraledig, förskola, hämta på dagis, hämta på fritids , läxläsning, nanny, skolhämtning, småbarn lokalt i Höllviken – Höllviken. Här finns också ett hunddagis. Företagsinformation: Län. Emma Norman, Djursjukvårdare – Instruktör, hälsar er varmt välkomna!

Godkänt av Länsstyrelsen. Rya byväg 1, Tollarp.

Exekutiva befattningar (1). Utföra klippning, trimmning på hundar. Svensk näringsgrensindelning.