Guldhamster uppfödare stockholm

Andra färger kan förekomma. Men andra färger förekommer . Marie Nilsson, Stockholm. Uppfödning : Campbells dvärghamster, rysk vintervit dvärghamster, roborovski dvärghamster samt guldhamster.

Uppfödning : Kinesisk hamster , roborovski dvärghamster och rysk vintervit dvärghamster, samt guldhamster.

Uppfödare i stockholm – Hej jag ska kanske snart köpa hamster och jag vill gärna veta om någon känner någon bra uppfödare. Jag vill så gärna ha en Guldhamster eftersom jag har haft tre Guldhamstrar tidigare! Jag försöker även få fram hamstrar som följer typstandarden så väl som möjligt. Välkommen till min hemsida!

Jag är registrerad uppfödare i Svenska hamsterföreningen och föder upp guldhamstrar, både lång- och korthår, i varierande färger. Jag avlar endast på friska djur med ett trevligt temperament. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку CM Hamster är en privat uppfödning av rysk vintervit dvärghamster beläget i Tyresö mil utanför Stockholm Stad. Målet med vår uppfödning , som bedrivs i .

Kommer åka till Stockholm den juli och kan leverera dit vid intresse av en hamster från mig. Jag är mentor inom Svenska hamsterföreningen så jag hjälper gärna till om du har frågor angående din uppfödning. I min guldhamsteravel: Jag strävar efter att avla fram så snälla och trygga . Jag är också godkänd domare för både pet och standardklassen för guldhamster. Jag och min uppfödning finns i Nykvarn (Taxinge), utanför Södertälje.

På den här sidan kan du läsa en massa om framförallt hamstrar, både ren fakta och om min uppfödning. Немає даних про цю сторінку. Har köpt 2st dvärghamstrar som går i samma bur. De kommer än så länge överens, men jag är orolig att.

Marsvin är inte aktuella, det har jag haft flera stycken och jag vill ha ett enklare djur som inte kräver lika stor skötsel (och mindre bur, mindre nedskräpning, mindre lukt etc). Tyvärr bor vi i norrbotten och jag har inte hittat någon uppfödare här, så vi måste nog vända oss till djuraffär. Min guldhamster köptes . Svegro håller på och födder sett st men kommer flera. Vi föder upp guldhamstrar från föräldrar som är mycket trevliga och snälla. Detta är oerhört viktigt för att få fina, harmoniska och tillgivna ungar som inte bits.

Ska äntligen köpa en ny hamster. Hade kontakt med en uppfödare tidigare men nu har jag inte hört nåt på ett par veckor, så det får bli en zoo- hamster.

Jag här efter på hamsterlistan om det är någon i Stockholm av uppfödarna som har hamsterungar som snart är redo att flyga ur boet :). Litet och lättskött sällskapsdjur med hög gullighetsfaktor. När en hamster vänjer sig vid sin ägare brukar den låta sig klappas och hållas utan att protestera – men räkna inte med att den blir särskilt kelig och tillgiven.

Hamstrar kan köpas i zooaffärer eller hos uppfödare. SYRISK GULDHAMSTER UPPFÖDNING. Vi har inte tid att förlora! Guld- och dvärghamstrar är pigga, nyfikna och kvicka små nattaktiva djur.

På morgonen när man vaknar är hamstern oftast fortfarande uppe, men sover sen under större delen av dagen och vaknar framåt kvällen när man kommit hem.