Hur får man bort blåbärsfläckar på kläder

Hur får man bort blåbärsfläckar på kläder egentligen? Var noga med att först kontrollera tvättlappen på det plagg du vill behandla för att försäkra dig om att det tål att tvättas. Tål det tvätt så blötlägg det i vatten.

Det är också på tvättlappen du ser vilken maxtemperatur plagget tål. Följ sedan dessa steg: Spola fläcken ordentligt .

Blöt fläcken och gnugga med citrontvål. Jag har fått bort varenda blåbärsfläck som dykt upp i vårt hem, sen jag började göra så här. Citrontvål kan man köpa från Babykläder baby kläder.

Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Hursomhelst gav det mig tillfälle att prova ett husmorsknep som jag tidigare bara hört talas om, nämligen att ta bort blåbärsfläckar med kokande vatten. Så medan bebisen kollade på Teletubbies så slet jag av sofföverdraget, satte på en stor kastrull med vatten och när det kokade som värst stoppade jag ner delen med . Så tar du enklast bort blåbärsfläckar. Småbarnsföräldrar vet hur svårt det är att få bort blåbär när barnen spillt sylt eller bär på kläderna – och den som får en blåbärsfläck på soffan brukar kunna se framemot några .

Får se sen hur jag lyckats. Nu har jag tvättat den i maskinen (40grader) och det verkar som att fläckarna är borta! VAD tar bort blåbärsfläckar på vita byxor? BLÅBÄR på min vita vardagsrumsmatta! Blåbärsfläckar , hjälp sökes!

Vi har samlat husmorsknep som räddar dina kläder från fula fläckar, hjälper dig ta hand om ömtåliga material och till och med förvandlar krympta kläder till sin vanliga storlek. Använd brödsmulor för att ta bort fläckar från mocka, men skrubba mycket försiktigt! När du får blåbärsfläckar på kläder. Jag fick en hemsk blåbärsfläck på mina nya vita jeans.

Den hann torka in ett dygn innan jag märkte den. Till sist provade jag allt som fanns i skafferiet. Vanlig ättika fick bort fläcken! Sedan tvättade jag dem i . Kläder och tyg av bomull eller linne som har sådana fläckar kan därför rengöras med rent, hett vatten.

Häll därför till exempel pressad citron, äppelcidervinäger eller ättika på blåbärsfläckar. Frukt och bär är sprängfyllda med viktiga näringsämnen och kan vara ett bra tillskott till ditt barns dagliga kost.

Som tur är så behöver fläckarna inte nödvändigtvis bli permanenta! Med hjälp av Via tvättmedel och några praktiska tips kan du . Hur du får bort blåbärs-, rödvins- och ketchupfläckar från kläder. Satt och åt med min nya fina VITA tröja. Och eftersom jag aldrig får det lätt spillde jag sylt på den, blåbärssylt. Inte stor men den syns väldigt bra Hur ska man få bort den?

Jag gillar verkligen tröjan. Matilda fick blåbärsfläckar på sina byxor på dagis igår, inte kul. Min första tanke var att det är bara att slänga byxorna, men jag gjorde ett försök att få bort dom.

Och lyckades 😀 Jag började med att använda supersom brukar ta bort alla fläckar, men inte mycket hände. Det kanske du inte visste, men om man blöter jobbigt skrynkliga kläder och lägger dem i kylen en stun så blir det lättare. Ta bort blåbärsfläckar. Om gräsfläckarna inte går bort i tvättmaskinen kan du badda med lite T-sprit och gnugga med tvål och vatten. Husmorstips för att på enkelt och miljövänligt sätt få bort även de svåraste fläckarna.

Tvätta sedan plagget i . Behandla fläckar – husmorstips för fräscha kläder. Fettfläckar, de gulnande fläckarna under ärmarna. Observera att det kan vara extra besvärligt att ta bort blåbärsfläckar.

Fläckar på kläderna är retligt. Och som alla vet: blåbärsfläckar går ju inte bort. Nästa sa att galltvål inte funkar och att grön yes var väldigt bra. Fil ska tydligen fungera bra också. Kaffefläckar på kläder , mattan, soffan.

De är svåra att få bort , men det finns knep! Kolla våra bästa tips och trick för att få bort fläckarna. Gamla husmorsknep håller än.

Här är några tips på hur du kan få bort några av de vanligaste fläckarna. Myggmedel och heltäckande kläder (helst ljusa så att man ser fästingarna) brukar underlätta själva plockandet, för man blir inte så effektiv om man måste vifta bort. Bären mognar vid olika tillfällen på olika platser i landet så man får ha lite koll på hur det ser ut där man bor, men de första dyker upp i juli och sedan kan man. Första rengöringsförsöket var med wettextrasa och vatten, men fläcken är kvar.

Försökte sedan med det som råkade finnas hemma, allrengöring respektive diskmedel, men fortfarande inget resultat. Läste om att galltvål skulle vara effektivt mot blåbärsfläckar på kläder , så jag tänkte bege mig iväg och köpa . Nu måste jag dela med mig av ett sådant där superdupertips igen! Den här gången gäller det tuggummiklet.

Har ni varit med om att era kids tappat ett tuggat tuggummi typ i bilsätet eller soffan eller annat asjobbigt ställe att få ett riktigt inkletat tuggummi på? Själv har jag råkat ut för det mer än .