Jobba på tvätteriet alingsås

Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb. Denna tjänst har redan blivit tillsatt! Se alla lediga jobb som. Felrapportera annonsen Felrapportera. Miljö och Utvecklingsansvarig.

Sektionschef Produktion. Landstinget i Värmland har inget eget tvätteri. Jag skickade in mitt CV och en kort beskrivning av mig själv. Efter ett tag fick jag ett brev tillbaka där de tackade för att jag sökt jobbet, berättade vilka veckor jag skulle jobba och att jag var välkommen på . Se kontaktuppgifter, adress, karta , vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Alingsås, efter ett beslut av Konkurrensverket.

Mike Kazadi är en av deltagarna i filmen Drivkraft. Vill du arbeta med de äldre barnen på Nolby förskola? Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna… dec dagar kvar.

Hon har mycket att berätta om vad trygghet på jobbet betyder i praktiken. Kan du beskriva vad trygghet på jobbet innebär för dig? Speciellt för unga som . ArbetsuppgifterNu söker vi för kunds räkning en medarbetare till deras tvätteri , Företaget, som är beläget i Angered. Från mottagning till packning vandrar tvätten genom flera moment med ett imponerande sorteringssystem. Ett arbete som många säkerligen inte förknippar med sjukvården, men som är fullt nödvändigt för en fungerande vård.

Patienter behöver rena kläder och . Och efter ett par år med diverse vikariat och timanställningar fick hon fast jobb. Jag blev nästan tårögd när chefen kom och berättade det … Tvätteriet har 300 . Jag vill ha ett fast jobb och känna tryggheten som det innebär, säger hon. Ingrid Davidsson är år – och luttrad.

Jag känner mig inte tryggare om jag är fast anställd. Det finns inga säkra arbetsplatser längre, anser hon. Regeringen har lovat 30. Många kommuner försöker samma sak. Men näringslivet varnar för att kommunernas enkla jobb kommer snedvrida konkurrensen.

Vår lista över lediga städjobb uppdateras dagligen! Men när Göteborgs kommun begärde anbud för tvätten på sina äldreboenden ansåg regionens. Några kronor mer skulle göra mycket när jag inte vet om jag får lön en hel måna säger Sophie Bergendahl , tvättbiträde.