Kan man köra lego i diskmaskinen

Kan även köra det i diska maskinen om du kan stänga in det så det inte far runt. I en plast korg eller så. Jag skulle inte utsätta nya. Diskmaskin skulle jag avstå från. Vattnet kan vara lite väl .

Så har jag faktiskt råkat diska lego i grader och bitarna överlevde den behandlingen också ;). Перевести эту страницу сент. Skor är inte så enkla att rengöra inuti, men det kan bli svettigt och smutsigt, särskilt om du går barfota på sommaren. Så länge skorna tål vatten, kan du kasta in dem i diskmaskinen. Flip-flops, tygskor och gummistövlar kommer alla ut ljusa och fräscha efteråt, men se till att du tar ut eventuellt foder först.

Köra i diskmaskin kanske? Lägg det i en tvättpåse och tvätta på grader i tvättmaskinen! Bred ut på en handduk för att torka ordentligt efteråt, innan du lägger tillbaka det i lådan.

Sedan är det som nytt igen. Man kan också diska lego i diskmaskinen ! Hårda leksaker i plast får åka i diskmaskinen , övrigt gör jag rent med hemmagjort rengörningsmedel (en flaska vatten och en liten skvätt eterisk lavendelolja i flaskan, fast är man gravid ska man inte komma i kontakt med eteriska oljor). I tvättpåse o så klart . Lego kör vi i diskmaskinen. Jag hällde i tvättmedel och satte igång maskinen.

Nu funderar jag på om tvättmedlet sköljs bort ordentligt. Eller tvättar ni utan tvättmedel? I diskmaskinen gissar jag att ni kör utan diskmedel, eftersom det är så starkt. Legobitar har ju en del hål som rester kan fastna i. Hur tvättar man gammalt lego ? Alice har en massa Duplo som används flitigt! Det roligaste är att hälla ut allting på golvet.

Detta har gjort att de blivit ganska smutsiga och behöver tvättas. När det är färdigt är det bara att . Jag kommer bara att tänka på när min brorsa var full och pissade i min legolåda när jag var liten. Morsan tfvingade honom att tfvätta legot i duschen dagen efter.

Men visst fan ska det gå att köra det i tfvättmaskinen, bara det inte är för smått! Då kan de tydligen fastna i maskinen. Bra att ta någon i taget när man fyller diskmaskinen så får matvarorna plats på de andra hyllorna i kylen. Lägg bitarna i ett örngott, knyt om öppningen med ett snöre.

Stoppa påsen i tvättmaskinen och tvätta på grader. Rent och fräscht igen 🙂 Perfekt om man köpt begagnat eller om man bara hlet enkelt vill fräscha upp sitt eget. LikesCommentsShares.

Hit kan du komma och skaffa de bitar som försvann upp i dammsugarslangen. Här hittar du gamla begagnade klassiker, samlarobjekt för flera tusen kronor. Kör man lego i tvättmaskinen så slipas bitarna. Använder du bara diskmaskinen till disken och inte till annat?

Slöseri med en multi-funktionell maskin. Här är tips på hur du kan använda den. Jag har kört tandborstar, diskborste och kylskåpsinredningen och de andra tipsen ska nu testas. Basebollkepsen är tagen. Jag har kört det i tvättpåsar i tvättmaskinen och tyckte att det blev jättebra och var enkelt!

Det jag inte gjorde idag kan jag göra imorgon men jag gjorde igår kan. Körde dem itvättmaskinen, men ska komma ihåg diskmaskinen också. Vi har vår tvättmaskin i lägenheten men vi tycker det är rätt skönt att tvätta upp allt vi har på helgerna så att vi kan plocka bort torkstället sen.

Nu började jag kallsvettas pga paniken över att jag hade kört lego i den förra veckan och en legobit hade gått sönder! Men det fina med just dessa lunchlådor från LEGO är att de är byggda av bara en enda stor, ihålig, legobit. Vilket på alla sätt är smartare än att. Men när jag ca år senare var inne på BR Leksaker fick jag syn på en .