Koka menskopp lunette

Jättebra tips att använda en ballongvisp att ha koppen på under kokning älskar min menskopp , den har gjort mitt liv enklare. Jag köpte en lunette på Apoteket och ska snart inviga den, fungerar det att koka den i micron? Kom ihåg att tvätta menskoppen ordentligt så fort du har möjlighet att göra det eller kanske koka den i några minuter för att sterilisera den alternativt rengöra den i avsvalnat kokt vatten så ofta du har möjlighet. Jag ska börja använda en menskopp av lunette som är gjord av medicinskt silikon.

Din mens är äntligen över – vad händer nu? Eftersom jag har väldigt torra . Föregående ämne Nästa ämne Gå ner. Däremot kanske jag inte talar om för mamma eller andra besökare att potatiskastrullen även används till att koka menskopp. Det är ett ämne jag vill prata med er om. Vi har ett väldigt komplicerat förhållande, menskoppen och jag.

Vi vill tycka om varandra, men vi funkar inte ihop. Vi har försökt så många gånger men vi gör bara varandra besvikna. Jag har kokat min menskopp två gånger, men när jag gör det så sjunker den ner till botten, och flyter inte ovanpå vattnet. Själv tömmer jag min kopp en gång på morgonen och en gång på kvällen.

Då tömmer jag den i toan och så sköljer jag den ren med varmt vatten innan jag sätter i den igen. Koka koppen några minuter i vatten och lite matsoda (bikarbonat) mellan menstruationerna. Vik koppen och hitta rätt ställning. Därför vill jag rikta detta inlägg till alla er ofrälsta: ändra era vanor. Att byta till menskopp är något av de bättre grejor jag gjort det senaste året.

Tamponger är dyrt, halvkul ur en miljöaspekt och innehåller ofta ämnen som inte alls är najs för ditt underliv. Men en menskopp kan det aldrig bli infekterat så var inte rädd om du har den kvar i timmar. En menskopp är helt allergifri, parfymfri, blekmedelsfri . När mensveckan är slut så måste du koka din menskopp så att den blir helt ren för nästa gång. Kan sterilseras genom att koka i vatten i 2-min. Koppservetterna eliminerar de flesta bakterier och låter dig använda din menskopp på ett säkert sätt även när du inte har tillgång till vatten.

Menar ni att dom flesta människor faktiskt kan använda menskopp utan att det läcker nånting? Det KÄNNS sjukt ohygieniskt att ta en vanlig liten kastrull och koka något som samlat mensblo och även att stoppa in något som legat i en kastrull och kokat, men . Men hur använder man den. Innan du använder din menskopp för första gången kan det vara bra att koka den. Handhygienen är viktigare än . Bolibompa (fråga inte vad för knut jag försöker åstadkomma med armarna för jag vet inte riktigt själv).

Jag var som sagt inte riktigt på topp och förklaringen kom i dag i form av el lingonberry week. Lunette Koppservetter är . Jag har, dagen till ära, klickat hem mitt livs första menskopp inspirerad av Hanna . En återanvändningsbar menskopp tvättas löpande med vatten och eventuellt en mild tvål. En barntandborste och mellanrumsborstar för tandvård kan användas för att komma åt överallt.

Menskopp har aldrig kopplats . Vänd koppen ut och in för att rengöra även insidan av koppen. Kom håg att inte koka en missfärgad kopp, utan rengör den först med kallt .