Kuddar till beige soffa

Jan Är det någon fler än jag som tycker att det är lite halvknepigt att få till den där perfekta mixen med kuddar i soffan ? Det finns naturligtvis inga regler för detta, alla gör som alla vill. Jag har flyttat till dromhushelena. Aug Som ni ser, så kan jag enkelt byta alla kuddar med den beiga soffan mitt emot, där jag antingen bryter av med färg och sammet, eller som här, en beige ton rakt igenom. En soffa är något man investerar i över tid tycker jag, något som ska hålla i många år.

Vi skandinaver är inte direkt kända för att välja extravaganta möbler i starka färger så låt oss anta att soffan är grå, vit eller beige.

Det kan då vara uppiggande att välja en . Här har vi gjort om lite, fick aldrig till det riktigt mysigt i vardagsrummet så när det var dags för nytt golv fick hela vardagsrummet en ansiktslyfning. Gardiner ska upp och våran tavla nya kuddar , fler luckor till skåpen m. Sparade lite av dem gamla bilderna är ganska roligt att se förändringen, alla . Jag skulle vilja ha ett mönster med stjärnor på ( a la Gant-style). Någon som vet var man kan hitta såna eller om det finns tyg för att . På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare. Dec Välj en soffa som sticker ut och har en viss inredningsstil och som sedan sätter stilen på övrig inredning.

Eller så väljer du en neutralare och mer stilren variant som kan smälta in och anpassas till olika stilar efter vilka kuddar du väljer.

Vänd gärna soffan åt det håll som man går in i rummet. Dom fyra längst ner, bland annat dom med mönster och fjärilar på kommer från Annorlunda möbler som jag äntligen hittade i fredags. Jan Hemma hos Inredningshjälpen är det mönstrade kuddar i brunt och beige som samspelar i soffan.

Den knyter an till den turkosa tavlan och ljusstaken med kulorna på bordet. Genom att arrangera kuddarna i . Oct Den bästa basen för prydnadskuddarna är såklart en ljus beige eller vit soffa. Då kan man riktigt ta ut svängarna och även lätt byta färg utan att det stör soffans färg. Det ska inte vara för matchat, våga vara mer passionerat när du inreder. Blir du glad av en kudde eller en matta, så köp den utan att tveka 🙂 Sy . Jag träffade nyligen en av mina bloggläsare, Jane, och hon ville se ”massor av grafiska kuddar ” som hon uttryckte det.

Vi går i sofftankar här hemma. Jag vill gärna ha en matta som går o matcha med alla färger. Beige är ju en väldigt jobbig färg på soffa enligt mig själv, jag vill ju att mattan ska matcha soffan.

Vi har haft vitt de senaste åren…. Då får jag ju ha vardagsrummet grönt. Jag gillar o kunna byta färger på ljus, kuddar ,gardiner.

Klämma in en ytterligare en färg blir ännumer oroligt. Skulle TS ta bort ex krukorna som är i vitt och sätta svarta, bruna eller beiga så kan hon klämma in puderrosa kuddar med bruna eller beiga kuddar. Passade faktiskt färgmässigt ihop med soffan , det blev också några kuddar i beige med brunt mönster på.

Prickigt kuddfodral, 1kr, Linum. Blå kudde , 1kr, Ellos. Jan Eftersom jag tröttnar fort på färger så vill jag gärna hålla mig till neutrala färger och så får kuddar , filtar och andra detaljer stå för färgklickarna (oftast lättare och billigare att byta ut dem). Jag älskar din mönstrade matta som går i beiga toner. Nov Alla älskar vi kuddar nu för tiden.

De har blivit vår viktigaste accessoar i hemmet. Förr bytte man gardiner för att piffa till det. Nu går det runt i skallen på mig.

Nu undrar jag: jag gillar Karlsta IKEAs soffa alltså, i tyget Isunda. Det är lätt rutat i ganska ljust grått grovt . Har ni några bra förslag.