Kungliga hundar göteborg

Välkommen till våra uppvärmda inomhushallar ! Här kan du boka hundkurser direkt online. Lunch på i Kungliga hundars fina lokal på Hisingen. Fredagens föreläsning handlade om träning inför tävling, lördagens kurs om koncentration och söndagens kurs om rädslor och reservation mot människor.

Göteborgs största inomhusarena för hundträning.

Vi ses förhoppningsvis igen på vår . Spanien hetare än någonsin för svenska bostadsköpare. Rekordmånga svenskar väljer nu att slå till på en bostad i Spanien. BolagsforEnskild firma.

Vi åker ju alltid bil så hon önskade åka buss. Just denna var anpassad för små hundar och bordshundar – i den senare . Vår kursverksamhet riktar sig till såväl sällskapshunden som tävlingshunden. Våra instruktörer vidareutbildar sig ständigt för att hålla sig uppdaterade på allt nytt som händer inom hundträning och jobbar aktivt med egna hundar.

Flera av våra instruktörer tävlar på hög nivå . Mona Kjernholm Jag är i det civila utbildad civilingenjör (maskinteknik) och utbildad pedagog (gymnasielärare i matematik och teknik). Inom hunderiet så är jag utbildad SBK-instruktör och mentalfigurant. Utöver detta har jag vidareutbildat mig genom att gå många kurser inom lydna spår, sök, klickerträning och annat. Min man gick valpkurs där med Julius och en valpköpare gick med sin valp.

Båda har nu anmält till ytterligare kurs. Jag skall gå valpkurs med Yagah samt handlerkurs senare i sommar. Har fått ett mkt bra intryck av dem, deras . Jag har en mastersexamen från Svenska Handelshögskolan i Finlan som huvudämne hade jag entreprenörskap och företagsledning och som biämne marknadsföring.

Innan dess verkade jag under ett antal år som lydnads- och agilityinstruktör i . Kungliga Hundar har som målsättning att i en trivsam och trevlig miljö erbjuda er hundägare ett. Vi hoppas på en till hund snart. Mitt hundintresse sköt i höjden väldigt snart efter att Heidi kom in i mitt liv. Juni, -, år sedan vi hämtade Leia, -,.

Det är så givande på så . Heidi Penttilä – som i två år deltagit i Finlands satsning på lovande agilityekipage , Top Team, med två olika hundar, Vickan och Tessy.

Heidi arbetar idag på Stockholms Hundsportscenter. Jag heter Helena Eriksson och arbetar som instruktör på Svenska Terapihundskolan. Jag är utbildad socionom, terapihundförare, hundinstruktör och beteendekonsult, och tycker att det är en fantastisk kombination.

En hel postvagn proppfull med mat och saker till behövandes hundar. Som socionom ligger min . Vi är tacksamma för all hjälp vi får, säger Lisbeth.