Menskopp luktar illa

Det är i de allra flesta fall helt ofarligt och misslukten kommer att försvinna. Om din menskopp luktar illa innan du använder den första gången, så kan det vara . Det händer de flesta någon gång. Det brukar jag rekommendera mina kunder (säljare på himmelriket) Vi säljer menskoppen , och vi har en rengöring som heter hygiene som är jätte bra, den funkar på min när den luktar illa.

Jag brukar koka den lite längre och sedan ta hygiene på den . Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу мар. Menskopp luktar illa – Hej, igår var min sista mensdag och jag hade i min menskopp i princip hela dagen, för att jag vis. Информация об этой странице недоступна. För jag har märkt att den luktar jättestarkt och jätteäckligt just i slutet av mensen. Ska det lukta så mycket?

Det luktar antingen väldigt surt eller väldigt basiskt. Något av det är det men jag vet inte vilket. Så: Är två dygn för länge och ska det lukta illa ? Menskopp i all ära, men är det bara min som stinker vidrigt äckligt när den används? Det är faktiskt så illa att jag får kväljningar varje gång jag tar ut den ( och ja, jag kokar den, t.o.m varje gång jag tar ut den) Så luktar det aldrig när jag använder binda eller tampong. Nejdå de fortsätter att glida omkring på kemikaliefyllda doftande bindor som måste vara parfymerade för att instängt ruttnande blod luktar illa ! Just det här med lukten är ju det många känner som det värsta!

Innan jag började använda menskopp trodde jag att mens luktar illa. Nu vet jag att det är mens blandat med kemikalieblekt bomull som luktar illa. Särskilt när tampongen sitter inne och låter lite vätska sippra igenom.

Menskoppen blandas inte med blodet, och blodet sipprar inte igenom . Hej jag har fått min mens för ungefär ett år sedan och varje gång jag har mens så luktar mensen jätte illa är det normalt? För vill inte säga det till. Menskopp är mycket snällare mot kroppen än tampong, eftersom tampongen suger ur fukt ur slemhinnorna i slidan och kan bidra till problemen. MENSKOPPEN ÄR DET BÄSTA SOM FINNS! Och så har jag undrat om hennes mens verkligen aldrig luktar illa.

Fast grejen med menskopp är att många som använder det tycker det luktar mindre än tampong och binda. Har hört det från partners till menskoppanvändare också. Blod är inte luktlöst, men luktar inte särskilt illa om det är färskt (sorry alla känsliga för ingående beskrivningar, hehe).

Genomsnittsmänniskan fiser omkring gånger per dag. Ibland ökar dock både frekvensen och hur illa dina pruttar luktar. Det kan vara lite kladdigt att ta ut menskoppen de första gångerna, innan man fått till tekniken. Men trots kladdet känns det aldrig äckligt – mensen är ju helt ren och luktar ingenting.

Eftersom behovet av att köpa vanliga menskydd förvinner när man använder menskopp kan man inte ge menskydd till vänner som har . För ett halvår sedan införskaffade jag mig en menskopp. Jag hade läst att menskoppen FÖRBÄTTRAR DITT LIV. Att menskoppen BLIR DIN NYA BÄSTIS. Att utan menskoppen KAN DU INTE LEVA.

Första dagen jag provade min lilla rosa silikonkopp kändes det obekvämt. Samarbete med Lunette Menskopp – I dagens lucka tävlar du om ett komplett care package från Lunette Menskopp. Miljösmart och snäll mot dig och din kropp!

Jag trodde det skulle vara äckligt med menskopp , men sanning är att tampong är äckligare! Tygbindor, trosskydd i tyg, menskopp , menssvamp och menstrosor är de vanligaste exemplen på återanvändningsbara mensskydd. Istället för engångsprodukter som du slänger efter varje. För att din mens luktar mindre.

Det finns missuppfattningar som säger att mens luktar illa. Sanningen om mens och lukt är att lukten .