Menskopp luktar ruttet

Det är i de allra flesta fall helt ofarligt och misslukten kommer att försvinna. Om din menskopp luktar illa innan du använder den första gången, så kan det vara . Det händer de flesta någon gång. Men jag märkte imorse när jag tog ut den efter en natt och skulle skölja av den att den luktade väldigt illa, liksom ruttet och surt. Ungefär som när man har haft på sig en och samma binda för länge, samma snuskiga lukt.

Jag har rengjort den flera gånger och borstat den med tvål och diskmedel både på in-och utsidan men. Det brukar jag rekommendera mina kunder (säljare på himmelriket) Vi säljer menskoppen , och vi har en rengöring som heter hygiene som är jätte bra, den funkar på min när den luktar illa. Jag brukar koka den lite längre och sedan ta hygiene på den . Похожие Перевести эту страницу Информация об этой странице недоступна. Alltså genomgår de en rigörös kontroll!

I Sverige är menskoppen en Hygienprodu. Innan jag började använda menskopp trodde jag att mens luktar illa. Nu vet jag att det är mens blandat med kemikalieblekt bomull som luktar illa. Särskilt när tampongen sitter inne och låter lite vätska sippra igenom. Det är faktiskt så illa att jag får kväljningar varje gång jag tar ut den ( och ja, jag kokar den, t.o.m varje gång jag tar ut den) Så luktar det aldrig när jag använder binda eller tampong.

Ska det vara så eller är jag typ . Byt mensskydd med 3-timmars mellanrum – eller oftare om du blöder mycket ( blod i bindor som hålls varmt av kroppsvärmen kan börja lukta , speciellt om du har tighta kläder som gör att underlivet inte kan andas ordentligt). Om du använder binda, så byt till menskopp eller tampong. MENSKOPPEN ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!

Det kan vara lite kladdigt att ta ut menskoppen de första gångerna, innan man fått till tekniken. Men trots kladdet känns det aldrig äckligt – mensen är ju helt ren och luktar ingenting. Eftersom behovet av att köpa vanliga menskydd förvinner när man använder menskopp kan man inte ge menskydd till vänner som har . Men jag tycker att vanliga bindor känns plastiga och luktar illa. Väljer hon menskoppen räcker en tusenlapp till en livstids förbrukning.

En menskopp är en liten behållare i naturgummi eller silikon som man för upp i slidan som en tampong. Där sitter den på plats . Genomsnittsmänniskan fiser omkring gånger per dag. Ibland ökar dock både frekvensen och hur illa dina pruttar luktar. Fast grejen med menskopp är att många som använder det tycker det luktar mindre än tampong och binda. Har hört det från partners till menskoppanvändare också.

Blod är inte luktlöst, men luktar inte särskilt illa om det är färskt (sorry alla känsliga för ingående beskrivningar, hehe). Allra vanligast är att bakterier i munnen avger olika svavelföreningar, det luktar helt enkelt ruttet ägg eller kål. Förutom att vara noga med tandborstning och.

Det finns flera anledningar till varför en menskopp luktar illa. Här tar vi upp några av de vanligaste orsakerna. Tror inte det finns en tjej som uppskattar att ha mens. Blodiga tamponger eller klibbiga bindor. Bindor som snabbt luktar ruttet.

Menskopp alltså, himla smart. Och så har jag undrat om hennes mens verkligen aldrig luktar illa. Därför blir det extra jobbigt varje gång någon prompt måste påminna om menskoppen. Ofta frågar folk ”men HUR kan du ha missat menskoppen ?