Näsets hund och katthotell

I det helt nybyggda hotellet kan man checka in sin hund på fasionabel kort som lång vistelse . Jag har sysslat med djur hela mitt liv. Min mamma drev också ett hund – och kattpensionat och jag hjälpte till som hjälpredan. Innan jag startade mitt hundhotell så jobbade jag på en veterinärklinik i sex år, där lärde jag mig enorm mycket om djurens sjukdomar.

Näsets hundkatthotell, Höllviken.

Visa fler bolag på denna adress. Inga telefonnummer registrerade. Alla siffror anges i hela tusental. Boksluten har olika längd. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.

Ansvarig Emma Norman år. Här ger vi ert djur trygghet, god omvårdnad och massor av kärlek! Din hund får dagliga promenader i lantlig miljö.

Hög standar hemtrevligt och stora rastgårdar. Hyllie Hundcenter är Sveriges första femstjärniga hunddagis. Söker utbildad Hundfrisör. Vi driver hunddagis, trim och butik och söker nu en utbildad hundfrisör. Ett krav är att du har relevant utbildning samt erfarenhet.

Det är en trygghet för dig som. Ja, registrerad för F-skatt. I Höllviken driver Emma Norman hotell för fyrbenta kelgrisar. Hon måste vara landets mest utskällda hotellägare. Gästerna har fyra tassar, nos och svans.

HÄR KAN DU CHECKA IN DIN HUND ELLER KATT PÅ FASHIONABEL KORT SOM LÅNG VISTELSE! En trygg, hemtrevlig miljö med hög standard är en viktig bas men en hög . Ni som hängt här inne ett tag vet att mina små vita killar brukar checka in på Tiny Dog Hotel i Marbella när vi är på resande fot. Och jag trodde inte att denna typen av service fanns i Sverige.

Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb. Allt kan du hitta här hos oss!

Bolagsform Enskild näringsidkare. Innehavare Norman, Emma Kristina(år). Välj ett jobb för att gå vidare till ansökan eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta jobb.