Ordning hemma på 30 dagar

Smpl skänker kronor per beställning till Riksförbundet Attention Sverige. Ett stort tack till er som . Ta del av gratis utmaningar, medlemskap produkter och mycket mer. Få ordning hemma och på jobbet.

Smpl erbjuder hjälp till självhjälp på ett inspirerande och engagerande sätt med utmaningar, föreläsningar och kurser.

Behöver du hjälp att skapa ordning hemma ? Då är det här utmaningen för dig! Oordning och kaos i hemmet är en stor källa till stress och frustration. Saker försvinner i röran och det blir svårstädat. Dessutom ger det ofta upphov till bråk och konflikter. Brita delar också med sig . Efter tips på Miriam Geyerhofers blogg blev jag sugen på att hoppa på en utmaning om att få ordning hemma på dagar.

Det var lite kul i början det här.

Uppgifterna skulle ta fem till femton minuter, de skulle komma en gång om dagen och allt kändes jätterimligt i kanske … sex dagar ? På den tiden lyckades jag rensa ur garderoben, tömma förrådet på en låda plus göra en gång fram till de andra lådorna, slänga . SEP I deltagarnas hem – September 00:- 23:CEST. För att kunna stressa mindre i vardagen och njuta mer av helgerna så jobbar vi hela tiden för att skapa bättre ordning och reda hemma hos oss. För att få ännu mer koll på sin tillvaro tog vi hjälp av Smpl och deras filmer på och gick igenom en film om dagen i dagar. Eftersom jag är hemma med utmattningssyndrom har jag väldigt svårt för att ta tag . Det är gratis att delta och du registrerar dig här keepit.

Nästa utmaning är den januari – februari. Läs mer och anmäl dig keepit. Tanken är att få sitt hem mer organiserat genom att strukturera upp, sortera, slänga, skänka osv. Tror jag i alla fall, för på dagar . Det första jag tänkte på som stör(de) mig var det buskiga tädet, så när jag var hemma och VAV:ade så tog jag tag i det.

Yvigt så det förslår… Mindre gräsklippar -irritation. Lämpligen tog bästa vännen med sig sina knivar som jag fick låna . Nu, men bara för detta projektinlägg, ordning hemma skall jag gå baklänges så att det blir framlänges. Alltså, jag får ju dag först och sen dag 2.

Men för att det skall bli i samma ordning som jag får uppdragen så skriver jag in dag efter dag 1. Vill du får en enklare vardag och tid över till annat? Fem procent av deltagarnas bidrag går till Riksförbundet Attention, en intresseorganisation för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Succéutmaningen är tillbaks!

Ordning hemma på dagar. Varje dag kl får du en .