Organisera hemma blogg

Sveriges största blogg om smart förvaring och organisering av hemmet. Häng på ett uppdrag i veckan och lär dig att organisera ditt hem du också! Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Jag har frågat och ni har svarat och tyckt till.

Ni vill fortsätta att organisera era hem ! Det är ju underbart att ni uppskattar mina projekt!

Ska vi hjälpas åt för att lyckas med det? Denna gång ska jag dock köra ett projekt per månad i stället för ett per vecka. Oj vad roligt att så många engagerade sig och delade med sig av sina tips kring hur ni håller ordning där hemma. Här har jag gjort en sammanfattning och kortat ner något för att ni lättare ska få en överblick! Efter tvätt och kläderna är torra då stryker jag direkt och viker fint och lägger på sin plats.

Dags att rensa, slänga och styra upp förvaringen hemma ? Tisdag – Blandat om det är något jag hittar! Få över folk från gruppen organisera mera till att följa annikaorganiserar på facebook istället då väldigt få använder gruppen som grupp.

Organisera hemma – tips på bovar som ställer till det. Vi ÄLSKAR tidningar, men de har en tendens att hamnar lite varstans och skapa oreda. Lägg tidningarna på ETT ställe och avsätt tid för att läsa dem varje vecka, över en kopp kaffe på söndagsförmiddagarna, till exempel. Ett hem utan organisation, är som cheeseburgare utan ost 😉 Jag skulle ALDRIG kunna leva i ett oorganiserat hem ! Jag organiserar ALLT som vi har. Alla prylar har sin plats.

Man hittar saker så mycket lättare då! Har du ett oorganiserat hem ? Börja organisera dina saker. Jag lovar – du kommer spara så . Jag tänkte idag ta upp lite om min syn på detta med att själv ta . Låter spännande och jag ska absolut hänga med och se vad jag kan få ut av det.

Hennes blogg är en ny upptäckt för mig och det ska spännande att se vad hon skriver om. Kanske är du typen som aldrig slänger utan sparar på hög? För att göra plats för de nya julklapparna och den stundande nyårsfesten kan det ändå vara bra att gå igenom lådor och skåp.

Ordning och reda med hjälp av genomskinliga lådor (i det här fallet Smart Store Classic-boxar).

För att göra livet lättare för alla som har ambitionen att rensa upp hemma har hon också ställt . Här hittar du praktiska tips och råd för att enkelt organisera ditt hem med hyllor, förråd och andra bra metoder och knep. Klicka för att läsa vidare. Hurra Hurra vad glad jag är över att ha hittat er blogg (och insta)!

Vi ha samma ”mindset” Precis vad jag behöver, ni resonerar som jag gör, och VILL göra, . Håller du fast vid gamla prylar? Trycker du in mer och mer saker i ditt hem fastän det inte finns plats? Det hade varit väldigt fint att få till det i sitt hem. Då kan Kon Mari-metoden vara något för dig. I den kan man fota och organisera sina saker och även sälja, hyra eller låna ut.

Det blir bra om jag är ute och shoppar och vill impulsköpa något, då kan jag se om jag har något liknande hemma redan (vilket jag med stor sannolikhet har!). KonMari-metoden är ett sätt att rensa ditt hem och aldrig behöva städa igen. Här är sju lektioner som på riktigt kommer att förändra ditt liv.

Glädjen med att rensa och organisera upp. Först började jag att läsa på en bok om att rensa och städa. Men det gick absolut fortare att sedan lyssna på den som ljudbok. Boken är förstås The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing av Marie Kondo.

Ett välorganiserat hem är vackert, trivsamt och avkopplande att komma hem till. Att kunna hitta bland sina saker ger självförtroende och tillfredsställelse – och minskar konflikterna hemma. Men hur skapar man en fungerande ordning?

Paulina Draganja, känd som Förvaringsdrottningen från sin blogg.