Ragdoll uppfödare småland

Jag heter AnnaCarin och har en seriös uppfödning av den ljuvliga rasen Ragdoll i Bankeryd som ligger strax utanför Jönköping. Ragdoll är en ras som älskar vara där Du är och är väldigt sällskaplig. Det är en lugn katt som älskar att slappa. Varje parning jag gör är väl genomtänkt och jag . Vi bor i ett samhälle strax utanför Kalmar som heter Lindsdal.

Funtastic Dolls är ett katteri i hemmiljö.

Vi föder här upp Ragdoll i första hand till sällskap och någon enstaka gång även till avel. För mig är hälsan det absolut viktigaste i min avel. Och jag ställer krav på att de katter jag köper in är . Katterna vi föder upp har stamtavla och är DNA testade för hjärta och njurar.

Dokumenterade och registerade. För mera info om ragdoll rasen finns att läsa på denna länken . Ni hittar oss på Ölan lantligt beläget i en liten by som heter Törnbotten. Katterna lever som en del av familjen och är högt älskade familjemedlemmar.

Våra uppfödare har genomgått SRC:s uppfödarprogram. Kontakta vår medlemsansvarige för mer info. Såhär var planen: Spara en hane ur kullen att fortsätta på.

Köpa in en hona när ” min kull” som jag väntar på kommer med en liten goding till mig. Sälja resten av kattungarna i kullen. NU är det så här att ena hanen i kullen är MHW (såååå söt med sina vita små öron) och den andra är brun bicolour med en liten liten vit . Vi publicerar annonsen utan kostna vanligtvis inom en vecka, om du är uppfödare och medlem i Ragdollklubben. Om du vill att vi flyttar annonsen till leveransklara.

Läs mer om hjärt- och njurundersökning på ragdoll här. Beläget mitt i vackraste Småland. Mitt mål med uppfödningen är att få fram. Friska, Harmoniska , Rastypiska katter.

Det kommer tidvis finnas kattungar till salu. Har du några frågor så är du. Idag har kattungarna intagit hela huset. Den övriga kattfamiljens reaktioner är minst sagt blandade.

Gilbert har nu flyttat till sin andra familj för gott. Kommer att presentera N-kullen så sakteliga.

Min M-kull blev ju bara ett minne. Lite om mig och min uppfödning. Jag bor i Malmköping i Södermanland. Har tidigare bott i Småland Tidigare har jag sysslat med Keeshound- uppfödning men jag ångrar aldrig att jag gått över till Ragdoll – uppfödning.

Vi fullkomligt älskar dessa underbara. På Ängsbackens uppfödning växer alla katter upp i hemmiljö där de blir mycket ompysslade och vana vid både barn och . Vi har tillsammans sex Ragdolls och en blandras vovve. Jag har alltid tyckt att Ragdollkatten varit vacker och . Lista över uppfödare – Har för mig att det funnits en sådan lista här. Mina katter har ett hus anpassat för min uppfödning , det är 2kvm stort med sammanlagt kvm rastgårdar.

Evitha har oxå flyttat o det till nya matte Annika i Östra Sandy där hon får sällskap av både en birma o en ragdoll 🙂 Lycka Till med med min sockertopp! Uppfödarna är sorterade i . Sällskapet Sibirisk Katt och önskar komma med på uppfödarlistan?