Spytt i soffan

Stor fläck på ljus soffa , ganska vattning spya. Har försökt torka bort med handduk med vatten på men då går. Hur får jag bort lukten efter att dottern spydde i soffan.

Kan man få en soffa ren från spy ? Hjälp, kattkräk på soffan.

Vår mndr gamla son spydde i vår nya soffa i går, och jag tycker fortfarande det lukter illa. Bosta hem och trädgård. Nu är jag inte välkommen hos honom. Kille spyr i knät på en tjej вер.

Få bort kräks lukt från soffan? Rapportera Rekommendera. Häll och gnugga ut bikarbonat på området, låt det stå i en halvtimme och dammsug . Imorse hittade jag en spya på soffan.

Så nu ser ju soffan ren ut men det luktar ju fan om den. Vanish (stavning?) har vi kört på både mattor och soffor då våra hundar både spytt och p-nkat (som valpar) på dom! Var en lirare som lyckades kexa i min soffa igår, torkade upp det relativt snabbt men är en nyansskilnad nu i soffan. Du kan annars ringa och fråga på kemtvättar, jag hade fest för ett tag sen, då pajjade någon soffan OCH spydde i den:P.

Tycker väl inte det låter så . Jag har ju skumtvätt till dammsugaren så det är bara att hojta så får du låna. Vi har tyg soffa och hund så vi har filtar över hela soffan. Har märkt hur smidigt det är med tanke på att hon spytt flera ggr när man ammat 😛 bara slänga in maskinen super bra! Min man spyr inte på soffan ! Men jag kunde inte säga något utan ville bara stortjuta. Så kunde det bli när någon var snäll mot mig.

Nej, min man spydde inte på soffan. Men det var inte långt ifrån. Nu var det banne mig inte långt ifrån.

Rickard kanske borde flytta hem till . Hon mådde illa och det var svårt att koncentrera sig när det körde så i magen, bara en stund sedan hon hade spytt och hon skulle strax spy igen. Jessie skyndade in på toaletten och spydde i handfatet där det fortfarande var stopp.

Det brunfärgade vattnet blandades med spyorna. Hon spydde en gång till, på golvet. Det här var bara för mycket. Hon svor och torkade av händerna på soffan utan att tänka på vad hon gjorde.

Händerna blev ludna av damm och hår som . Vi sätter oss i soffan som står i hallen som tycks vara punkarnas samlingsplats. Soffan är gulaschbrun och det finns fläckar på den som jag bestämmer mig för att inte se. Jordgubben gör alltid soppor”, säger Ben och lutar sig sedan närmare mig och viskar: ”Han spyr väldigt ofta. På väg hem från en fest så spydde en 22-årig student i taxin – och prislappen är verkligen galen.

Flytta hem igen, gifta mig med en kvinna, skaffa barn, arbeta i församlingen, fördöma alla som inte passar in i mallen, tvinga dem att spy upp demoner? Spy Stefan, spy upp Djävulens demoner! Jävla hjärntvättade fegis, tänker Sofia som sitter kvar i soffan och smular sönder alla kakor och bullar på fatet. Jag var megamagsjuk i helgen och när det började hann jag inte till toan, utan spydde ner hela sängen.

Jag sprayade i alla fall en soffa som var totalt inrökt med sån spray en gång och det slutade lukta. Och rök är som bekant svårt att få bort. Då han fortfarande höll i . Nu äntligen börjar det bli bättre nu är hon månader och spyr nog bara ner sig rejält 2-gånger om dagen! Har en liten på snart månader och har i stort sett spytt mer eller mindre hela tiden. Den rena o nya soffan är vi inte så sädda om längre!

Lite samma visa varje är. Sitter och slår in paket till två på natten. Köper dyra grejer i sista minuten. Har skuldkänslor över dom jag inte hinner träffa. Det är väl så det ska vara.

Man både älskar och hatar den där julen lite grann. God jul på er alla där ute. Jag har också alltid kopplat ihop person med prestation och alltid presterat högt. Så när det inte gick längre kändes det jättekonstigt.

Efter operationen blev hon dock kvar i Halmstad då paret hade ett hus som fungerade som semesterbostad. Efter det bodde hon mer eller mindre i soffan under de första tre .