Ta bort svettlukt från kläder

Att få bort svettlukt från kläder kan vara knepigt, det vet alla som testat! Här är husmorstipsen som gör det enkelt att lyckas bli kvitt svettlukten ! Svettlukt och dålig lukt på dina kläder ? En enkel guide till att få bort lukt och svettlukt från kläder och tvätt som luktar illa. Att svettas är naturligt men ingen gillar stinkande kläder.

Här får du städexperten Marie Louise Danielsson-Thams bästa husmorsknep för att få bort svettlukten från dina kläder. Kläder som luktar svett – så får du bort stanken. Sommar, sol och värme är väl. Det är härligt att få ta tag i allt som behöver göras. Och svettlukt samt svettfläckar kan tyvärr vara väldigt svårt att få bort från kläder , trots tvätt, det biter sig gärna kvar.

Speciellt i träningskläder av . Svettas gör vi alla och svettfläckar och svettlukt är det många som får tvätta bort. Då finns det smarta knep att ta till.

Vill du få dina kläder att lukta fräschare kan du spreja på lite vodka på drabbade områden, och sedan låta plaggen hänga och torka på ett väl ventilerat ställe. Det är enklare än vad många tror att få bort lukt av svett från kläder med några enkla knep. Läs mer här för att lära dig hur du gör.

Min karl tränar mkt och det är så svårt att få bort lukten från kläderna hur många gånger jag. Någon som har bra tips för att få bort svettlukt ? Jag undrar om någon har något knep för att få bort svettlukt från rena kläder ? Jag har ett tips till er som . Få bort svettlukt ur kläder ? Medel för att få bort dålig lukt ur kläder ? Сохраненная копия Перевести эту страницу Med hjälp av våra tvättråd får du lätt bort svettlukten från dina kläder. Comfort sköljmedel gör dina kläder mjuka och fräscha igen.

Den har en rent magisk effekt på sura kläder som stinker. SÅ HÄR FÅR DU BORT SVETTLUKTEN. Blanda ättiksprit med vatten i en skål. Jag brukar ta ungefär en fjärdedel ättiksprit och tre fjärdedelar vatten, men det är inte så noga.

Blöt in problemområdena på det torra plagget med blandningen och . Till min besvikelse märkte jag att den luktade svett under armarna efter att jag hade haft på mig den ett tag.

Som att min värme aktiverade svettlukten. Och det hjälper inte att tvätta den! Bestämt dig för att ha en tröja men inte hunnit tvätta? Spraya på lite vodka så försvinner lukten! Ta bort läppstiftsfläckar.

Badda fläcken lite lätt och sen – in i tvättmaskinen. Hej Jag tvivlar på att det går att få bort , svettlukt sitter ju stenhårt. Gick den inte bort i kemtvätten så. Har själv haft problem med svett, och hur jag än tvättade både mig själv och kläder , fanns den kvar. Dahlia är inte uppkopplad . Innan du tvättar dina kläder som luktar svett, fyll en sprayflaska med ättiksprit och spraya de områden på plagget som luktar illa.

Jag svettas en hel del när jag tränar, särskilt nu på sommaren och särskilt på överkroppen. Nu tycker jag att två av mina favvo-topar har lite svettlukt kvar även när de är nytvättade. Känns ofräscht och inte så kul. Tjenare, jag skulle vilja ha tips på hur man kan få bort en vidrig svettdoft på en skinnjacka, helst med preparat man har hemma.

Så får du bort sur lukt i kläderna. Du tvättar och tvättar men ändå luktar dina kläder surt när du plockar ut dem ur maskinen. Följ våra råd så kommer din tvätt att dofta rent och fräscht igen.

Inte bara för dig själv utan också för andra. Du kan själv vara mycket osäker. Andra kanske tror att du inte tar det så nära med personlig hygien. Detta behöver inte vara fallet alls!

Ibland problemet inte har gjorts i svett, men svett lukt som upprepade gånger . Har ett gäng tischor som trots upprepade tvättar fortfarande luktar svett så fort jag har tagit på mig dom och värmt upp dom lite. I skåpet luktar dom gott. Men som sagt, tar man på sig dom.

Går det att få bort lukten?