Tommys fönsterputs stockholm

The amazing payoff goes here. Vi har lång erfarenhet av privat fönsterputs och vi samarbetar även med ett flertal företag. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.

Företaget har anställda och omsätter miljoner.

Nej nu jävlar, fick jag fram. Tommys Fönsterputs hade nämligen bestämt sig för att inkräkta mitt territorium med sina banala priser och erbjudanden. För i helvete jag har ju tejpat upp lappar över halva stockholm.

Hatar den där jävla Tommy och hans putseri. Det brast för mig idag, fick psykbryt helt enkelt. Printade ut en hel pack Aoch har nu satt upp dessa över halva staden.

Ansvarig Gunnar Karlsson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.

Vissa städfirmor utför flyttstäd i Stockholm på flera orter. Visa fler bolag på denna adress. Inga telefonnummer registrerade. Alla siffror anges i hela tusental. På så sätt kan du minska risken för att få en . Vår kundkrets består av både privatpersoner – som för övrigt är de mest kräsna – och stora etablerade företag.

Vi har nitton fast anställda, samt. Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Number of used technologies: 8. First javascripts: Jquery. Jag vet att det inte är bra att jobba. Det är också en principsak för mig: Jag.

Tommys fönsterputs är störst i Stockholm vad det gäller fönsterputs i den privata sektorn. Jag har fönsterputsare varannan månad. Vi har även en hel del företag som vi arbetar och har serviceavtal med.