Vilken färg passar till grå soffa

Vi väntar på en ny soffa , en ljusgrå som sagt. Jag ska köpa ny matta mem i vilken färg ? Vilken färg passar till ljusgrå soffa ? Сохраненная копия Перевести эту страницу Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för grå soffa. Jag hade missberäknat lite när jag beställde färg så vi stod med 10liter extra, efter lite invändning från min kära sambo så målade jag ändå vrummet grått 🙂 EFTER att han måla taket vitt såklart då kaminen som stod där innan hade missfärgat taket en .

Ett vardagsrum med mörka färger , mjuka mattor, generöst med fluffiga kuddar, plädar, böcker och tavelväggar låter mysigt, eller hur? En enhetlig färgskala i sobert grått , mjuk soffa som man vill sjunka ner i, generöst med kuddar och plädar samt en mjuk matta på golvet, japp här är myset definitivt . Inreda vardagsrum är inte alltid lätt. Här får du inspiration i både romantisk, modern och klassisk stil. Få också expertens tips till inredningen. Nu går det runt i skallen på mig.

Inspirerande bilder på Soffa.

Nu undrar jag: jag gillar Karlsta IKEAs soffa alltså, i tyget Isunda. Det är lätt rutat i ganska ljust grått grovt . Mattan blev fel i storlek när vi beställde, jag tycker en matta under soffa och bord ska gå långt ut i vardagsrummet så det blir ännu mer ombonat. Tyget är också från Artwoo färgen är benvit åt det kallare hållet så det passar den grå färgen på väggen- kalklitir färgen lute primo. Jag har alltid velat ha en howard soffa men kan nu inte välja färg. Sen ska ni visserligen tänka på att svart soffa syns allt damm på så finns den i något tyg som är svart och grå och lite struktur i så är det alltid bäst.

Helst en ryamatta och som ni ser på bilden hade det varit snyggt om även mattan var ljusgrå som min soffa ? En stor ljusrosa matta har också funnits i mina tankar men om jag har en matta med en färgglad färg så kanske jag tröttnar på färgen en dag? Bild lånad från sköna hem. Men det å andra sidan kanske inte passar med min tapet. Då kanske det blir bäst att välja en starkare färg. Mycket som ska passa in.

Så jag passat på att svara på en gång. Grått är också vackert mot lila vilket gör att man känner en samhörighet med soffan i vardagsrummet och att du har grått i den matta du valt där. En mönstrad matta i ett geometriskt mönster till den mycket stormönstrade tapeten, men den tar upp färgen i bakgrunden på tapeten och samtidigt adderar grått men även vitt som finns i soffan.

Alla detaljer har en mening.

Bord i vitt som är en kontrast mot mattan. Blommor på bordet som adderar mjuk övergång mellan soffa. Kungligt blått och sotiga färger passar bra ihop med glansig metall. Grön sammet, grön marmor och gröna väggar kan inte bli annat än rätt.

Med grått och svart som . Vill gärna ha lite färg i rummet och tänkte mig en plommonfärgad långlugg matta, samma nyans som en pläd som jag redan har i soffan. Samtidigt som vitt passar till allt, och med en vit matta kan man ändra färger på kuddar och småtillbehör utan att behöva gå så långt som att köpa en ny matta,. Den gröna färgen passar också fint till allt det gråa vi omger oss med i dag, och ger t. Syrénfärgen är mjuk och har en touch av nostalgi – det här sättet att använda paletten är utpräglat feminint med ett drag av seriositet och aningen klassiskt. För att dölja vinfläcken skulle jag drapera en pläd lite snyggt över soffan. Undrar om jag kan ta upp kuddar ifrån rosfärgerna, vilka färger kan jag i så fall ha vad passar bäst tror du?

Och vad ska man tänka på när man ska välja soffa ? Färg , storlek och modell, tyg och material, tänk om man tröttnar… och framför allt budget! Personligen skulle jag välja vitt men det beror ju helt på vad man har för övrig inredning. Grått kan vara svårt om man vill ha väggar i beige, kaffe latte . En grå soffa lyfter fram vilka färger som helst på kuddarna och gifter sig fint med bruna trämöbler och gardiner, liksom urtvättade orientaliska mattor. Jag valde ganska klara färger på kuddar och accessoarer, för att undvika att rummet känns murrigt.

Vardagsrummets och kökets ljusgrå väggarna matchas fint med de aning dovare gardinerna och den ännu lite dovare soffan och istället för kakel har man valt vacker marmor ovanför köksbänken. Sovrummets väggar är snäppet mörkare, så när som på en vit träpanel som går upp en bit på väggen från det .