Ah hallen karlskoga

Tell people what you think. Be the first to review this! Besök gärna vår anläggning ,vi har personal vid produktionsplatsen mellan 8-måndag till fredag. Då blir man så här trött på slutet: Idag blandade vi lydnad och agility.

Jag hyrde agilityhindrena i en timma och körde hoppteknik med Shejpa och Squid och lite bakombytesövningar med Squid.

Utan hinder körde vi torrhandling till agilityn och så en del . Ett tag sen jag skev nu jag men har liksom inte tagit mig tid. Alla rättigheter reserverade. Nybygd och med ett underlag av konstgräs med sand i, hur bra som helst att träna på. Karlskoga AgilitySports Kennelklubb. Lena Löfroth Krollie fick prova underlaget o detta är nog det bästa man kan få i en inomhushall.

Eller… äh ni får fundera på en egen match där ni svävat mellan hopp och förtvivlan och funderat på om det är värt att vara hockeysupporter med all den anspänning som kommer med det. Det syntes att nerverna var utanför tröjorna på spelarna och publiken höll andan i hallen och det var en sådan där .

Detta kan man kalla lyx. Dagen var SUPER kul och gav massor som jag tog med mig hem. Men men vi fick ett ryck å började renovera våran lilla wc (gästtoa) på bottenplan så nu är den med klar bara taklister som fattas!

Börjar fundera på om vi är riktigt kloka! Sååå nu hoppas vi att nya ytterdörren kommer och golvet till hallen så den med blir klar. Hallen var knäpptyst under en lång stund och vi applåderade sedan varmt och innerligt åt både räddningsinsatsen och då Lihagen visade sina första livstecken. ALDRIG skulle skrika något liknande.

Till start kom hundar. Nu sover han och jag har pyntat i hallen med nytt skåp och tavelhylla. Ah just det är ju bb idag Vi som skulle storhandla men jag kanske väntar tills imorrn, brukar vara rätt mycket folk vid bb. Jag sitter som en hök på min hud eller mitt gula hår eller mitt sinne. Och i april väntas mer tillökning då vi hoppas att de är dräktiga… Välkomna!

Perfekt plats att träna hund på! Konstgräs, plusgrader och . Grundrörelser – Musikval – Koreografi – Programkomponering Innehållet kan komma att anpassas efter kunskaperna som redan finns hos förarna.