Blåbärsfläckar på vitt

Något beprövat som du VET tar bort två ganska stora fläckar i grader. Hur får man bort randiga fläckar på vita köksluckor? Blåbärsfläckar , hjälp sökes!

BLÅBÄR på min vita vardagsrumsmatta! Hur tar man bort blåbär fläckar på en vit tröja?

Häll därför till exempel pressad citron, äppelcidervinäger eller ättika på blåbärsfläckar. Fläckar av blåbär kan också tas bort genom att hälla kokande vatten på fläcken om plagget tål detta. Har du råkat ut för blåbärsfläckar ? Här hittar du en enkel steg-för-steg guide för att ta bort din blåbärsfläck effektivt och snabbt! Veckans husmorstips: Trolla bort blåbärsfläckar. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

Jag fick en hemsk blåbärsfläck på mina nya vita jeans. Den hann torka in ett dygn innan jag märkte den.

Till sist provade jag allt som fanns i skafferiet. Vanlig ättika fick bort fläcken! Sedan tvättade jag dem i . Så tar du enklast bort blåbärsfläckar. Småbarnsföräldrar vet hur svårt det är att få bort blåbär när barnen spillt sylt eller bär på kläderna – och den som får en blåbärsfläck på soffan brukar kunna se framemot några . Bebis har ätit blåbärspure, bebis har nu fått kräksjuka.

Satt och åt med min nya fina VITA tröja. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку лип. Och eftersom jag aldrig får det lätt spillde jag sylt på den, blåbärssylt. Tvättade den nyss men det är ändå en blå fläck på den.

Inte stor men den syns väldigt bra Hur ska man få bort den? Jag gillar verkligen tröjan. Matilda fick blåbärsfläckar på sina byxor på dagis igår, inte kul. Min första tanke var att det är bara att slänga byxorna, men jag gjorde ett försök att få bort dom. Och lyckades 😀 Jag började med att använda supersom brukar ta bort alla fläckar, men inte mycket hände.

När du får blåbärsfläckar på kläder. Lägg citronsaft på blåbärsfläckarna , det sura slår ut det basiska.

Blåa fläckar på kläderna från skogens goda bär är. Gula fläckar under ärmarna på vita skjortor kan vara krångliga att lösa upp. Täck fläcken med citron och vinsyra. Det kom över hela hennes vita fina byxor och ett skrik for över hennes läppar.

Alltså, jag hade tänkt över vad jag egentligen tänkte kasta, men bara för sisådär en halv sekund. Och jag var så arg just då att jag inte brydde mig om det förstörde byxorna för all framtid. Nåväl, det kom mitt mellan bena på . Eftersom blåbären börjar mogna och våra barn formligen bor i blåbärsskogen kommer det blåbärsfläckar på kläderna nästan dagligen så jag tänkte att. Jag och Valter gjorde en vacker blåbärsfläck på den lilla tygbiten.

Jag har också gjort ett tredje test, med ett par vita skor, mera om det i ett skilt inlägg. Berätta om en svensk bonddräng i Leksand. Till ett på avstånd klagande dragspel som med fumlande halvförfrusna brännvinsfingrar försöker tala om för er att ni får blåbärsfläckar på er vita kjol och att . Nästan inga fläckar är omöjliga att få bort – åtminstone inte för Marléne Eriksson, städexpert och en av programledarna i tv-programmet Sveriges städmästare som visades förra året. Eller utspillt vin på vita duken? Guide: Knepen som tar bort dina fläckar.

Någon som har något bra tips? Jag har provat med diverse olika saker, men inget funkar. Jag tror att det är trycksvärta och kanske något som är. Pressad citron och vatten kan fungera.

Var försiktig om tyget är ömtåligt. Vita bomullstextiler kan blötläggas i ammoniakvatten. En matsked ammoniaklösning per liter vatten. Frukt och bär är sprängfyllda med viktiga näringsämnen och kan vara ett bra tillskott till ditt barns dagliga kost.

Som tur är så behöver fläckarna inte nödvändigtvis bli permanenta! Med hjälp av Via tvättmedel och några praktiska tips kan du . På bordsduk strö på salt på fläcken, därefter doppa den i kokande vatten. Det ska också gå att få bort med enbart kolsyrat mineralvatten som får verka i minuter innan du tvättar som vanligt.

En färsk rödvinsfläck försvinner också om du häller på lite vitt vin. Tvätta sedan i varmt vatten och tvållösning.