Hundvakt sökes åkersberga

Hjälp sökes Järfälla Avstånd: 1. Jag söker en dagmatte som kan sitta hundvakt åt min hund dagar i veckan medans jag är på job. Hej vi är ett par som har en liten Boston terrier på månader som heter Melker. Förslag på fritextsökning inom detta område: daghusse, dagmatte, . Vill du bli Frans nya kompis.

Vi behöver hjälp med vår underbara golden retriever Frans. Då min man har jobbat hemifrån nu. Plats på hunddagis finnes. Jag letar efter en vänlig och flexibel hundvakt. Erfarenhet av hundar är en förutsättning.

Gärna kunskap och intresse för vallhundsraserna. Hon är en lugn kelig tik och mycket enkel att ta hand om. Vi bor i området Hagbyhöjden.

Ersättning kommer vi överens om. Doggywalker och dagmatte i Vasastan. Extrafamilj till vår kille. Om mig: Jag är en glad tjej som bor i Åkersberga vilket ligger i Stockholm. Jag går tredje året på gymnasiet och skulle gärna vilja ha ett jobb vid sidan av skolan.

Gör en kostnadsfri förfrågan idag! Om du söker efter en hundvakt eller hundrastare kan du enkelt be om hjälp här. Jag heter Kasper och är år gammal och bor i Åkersberga.

Jag har stycken marsvin och jag har praoat på ett hunddagis. Jag tycker väldigt mycket om hundar och söker därför ett sommar jobb som hundvakt under dagen åt någon med max hundar åt gången. Barnvakt, hundvakt eller liknande saker.

Ingen direktförsäljning av saker men en möjlighet att marknadsföra sin verksamhet eller sin kunskap som man kan dela, byta eller förmedla till andra. Trädgårdsälskande pensionär fixar blommorna om. Sökes gravida flergångsföräldrar i Åkersberga.

Tyvärr har jag inte kunnat komma iväg på de flergångs träffar som MVC ordnar i Åkersberga och vi kommer inte härifrån. Hur har ni ordnat det med hundvakt då ni jobbar?

GRATIS annonsering för alla. Jag bor i Berga, men har tyvärr ingen egen hun inte än i alla fall. Annonsera begagnade och nya saker. Men jag brukar vara hundvakt ganska regelbundet.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_BT och gå vidare till medlemsprofilen. Alla inlägg i denna diskussion. Hundkompis sökes i Åkersberga trakten!

Djurvakt i Umeå, Tarzan i Sverige ! Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN.