Kattvakt hemma stockholm

Vi finns tillgängliga hela sommaren och även resten av året. Vi ser främst till katternas behov och hälsa. Visst är mattes och husses behov också mycket viktiga för oss, men det får inte ske på katternas bekostnad.

Därför skulle detta passa mig eftersom jag har flexibel ti kan kontaktas med kort varsel och älskar djur. Har tidigare levt utomlands i år, New York, Los Angeles, Paris. Där var jag ofta kattvakt och gick ut med hundar.

I Stockholm var jag en tid . Hjälp sökes Stockholm Avstånd: 3. Kattvakt sökes över jul. Vi erbjuder seriösa kattpassning i hela Stockholm och omhändertagande av din katt när ni så behöver, kortare eller längre tid. Vi kan erbjuda passningsservice hemma hos er inom Storstockholmsområdet, alternativt kan er katt komma och va hos oss i våra anläggningar med våra proffsiga kattvakter.

Vårt uppdrag kan bestå . Man måste ha en backup vid såna tillfällen när man köper katten. Och är det inte lite sent att börja fundera på kattvakt nu i mitten på juni?

Pensionat är ett alternativ men det måste man boka långt i förväg. Finns ingen bra lösning för katterna så får ni vara hemma , svårare än så är det inte. Hur länge kan katter vara hemma själv med kattvakt ? Jag är kattvakt och katten är död! En kattvakt som även erbjuder veckostädning, fönsterputs, trädgårdsarbete m. Vi är en äldre mor och medelålders dotter på Södermalm, nära Skrapan, som erbjuder våra tjänster som kattvakt. Du måste i så fall ha bra internetuppkoppling hemma eftersom den ena av oss jobbar hemifrån och behöver internet för att kunna sköta jobbet.

Din(a) katt(er) kan bo . Vi har haft katt i många. NÅGON KATTKÄRVÄNLIG PERSON SOM VILL HJÄLPA OSS? Jag har stött på ett dilemma som jag ännu inte lyckats lösa. Jag står självklart för alla kostnader, det enda jag kräver är ett tryggt hem där Ursula kan få mycket kärlek och kunna vara inomhus.

Therese smygfilmades av kattvakten. När hon kom hem hade han glömt en låda i hennes sovrum. Ibland blir jag arg och vill ge honom en riktig . Fragole – Jag kan vara kattvakt i Lun i kattens hem. Kan även ta hand om andra smådjur vid behov.

Kilo – Lund och Lomma, vaktar i kattens hem.

Weaxzezz – Jag bor i Lun kan ta mig runt i centrala Lund för besök hos kattägaren eller ha katt hos mig om de fungerar med mina katter. Välkommen till Solgläntans kattpensionat, katthem, veterinärklinik och butik ! Unna din katt en vistelse på Solgläntan när du själv ska resa bort eller av andra orsaker behöver hjälp med kattvakt. Det kan vara svårt att hitta kattvakt , speciellt om man har fler än en.

Hur smidigt är det inte att låta någon kunnig komma och rå om dina katter medan du är hemifrån? Dessa finns bara i Stockholm tyvärr, annars hade de fått komma hem till mig när jag ska på semester. Nu kan du mata katten även om du inte är hemma , dags att skippa kattvakten ? Stressade storstadsbor åker i väg på semester och kommer på att de inte har tid för katterna och inte hittar kattvakt. Om några veckor får hon flytta in i ett nytt hem. Du ska vara borta ett dygn och tänker ställa fram extra mat och vatten till katten.

Därmed planerar du att begå en kriminell handling. Man lämnar faktiskt inte sin bästa kompis alldeles själv hemma ! Hur gör ni när ni åker på semester?