Kattvakt sökes stockholm

Kattvakt sökes över jul. Vi hjälper dig att hitta en kattvakt snabbt och smidigt. Vi finns tillgängliga hela sommaren och även resten av året. Vi ser främst till katternas behov och hälsa.

Visst är mattes och husses behov också mycket viktiga för oss, men det får inte ske på katternas bekostnad. NÅGON KATTKÄRVÄNLIG PERSON.

Jag har stött på ett dilemma som jag ännu inte lyckats lösa. Min katt smet ut för ett par veckor sen och kom tillbaka veckor senare, välmående men jag har nu upptäckt att hon är dräktig! Antingen kan vi komma till din bostad för att där sköta om din katt, alternativt kan eran katt komma och va hos oss i våra anläggningar med våra proffsiga kattvakter. Vi har mångårig erfarenhet av katter. Vi tar inte ut något förhöjt pris under kvällar, . Hoppas på att få lite tips om hur jag kommer i kontakt med kattfolk, annat än på blocket.

Nov Upplagt för dag sedan. Jag letar efter en vänlig och flexibel kattvakt. See this and similar jobs on LinkedIn.

Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 56. Feb I nästan två veckor smygfilmade kompisen en kvinna i 25-årsåldern från Storgöteborg.

Jag kunde inte förstå att det var sant, säger hon. Stockholm och andra stora städer i Sverige. Kameran fångade henne när hon sov och gick omkring naken hemma. Jag tar bara emot djur från en familj i taget hemma hos mig.

Detta för att kunna ge ditt djur min fulla uppmärksamhet och en trygg miljö. Dock måste jag lämna honom i sex månder då jag ska jobba i Australien, finns det någon som kan ta hand om honom? Lön efter överenskommelse. Min kompis Mimmi ska åka på unnresa till Frankrike. Hon är så himla värd den resan om ni frågar mig.

Jag skulle behöva någon som ställer upp och kan vara kattvakt en längre period under sommare. Självklart står jag för matkostnader under tiden! Kategori – dejtingsidor i usa jobs.