Lagningslapp till dunjacka

Lagningslapp i 1 nylon. Självhäftande, du behöver inte ta fram symaskinen. Kan användas för att laga dunjackor , tält, regnkläder m. Jag råkade bränna en reva i min dunjacka (Klättermusen Loke).

Har klippt en lämplig lagningslapp ur nåt lagningskit för tält (antagligen silnylon) och funderar på hur jag ska få fast den.

Tror ni liquisole skulle funka? Har nån tub med seamsealer för nämnda sil-nylontält liggande också. Lapparna kan man ju göra nåt häftigt mönster av iofs.

Sybutiker eller Åhléns är där jag sett dylika lappar. Кеш Перекласти цю сторінку 300 SEK Produktinformation. Till för att laga sportjackor, anoraker, paraplyer, regnkläder, resväskor, campingsaker och mycket mer.

Men även produkter som aluminium, rostfritt stål, glasfiber och mycket annat.

Tear-Aid finns i typ A och typ B. Båda typerna har samma unika kvaliteter men används på olika material. Fäster direkt till , fäster till 1 efter timme. Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans.

Cirkulära lagningslappar för reparation av t. Förpackningen innehåller 2st lappar. Kan strykas på plats, men limmas av de. Tyvärr har vi för närvarande inte några tyger till försäljning, men om du har ett plagg som du vill laga kan vi oftast erbjuda tygbitar till lagningslappar (med reservation för att vi har rätt tyg och färg tillgängligt).

Här hittar du som vill köpa en snygg dunjacka på nätet massor av olika modeller. Vi har varma dunjackor för dam som är härliga att dra på när kylan sätter in, men också tunnare, lättare jackor för aktiviteter under både höst och vinter. Låt användningsområdet i vinter avgöra vilken fillpower, yttertyg och funktioner din . Nu undrar jag, är det någon som vet om det finns någon typ av lagningslappar för jackor?

De cykelhandlare jag kontaktat var inte så uppmuntrande, men . Jag skulle önska att det gick att hitta lagningslappar till vattentäta ytterkläder ( barnkläder, typ Reima – även till regntäcken m andasfunktion), som. Av barnsäkerhetsskäl lagar vi inte plagg med smådelar i storlekarna – 1(0– år). Min knapp har lossnat från knapphålsresåren på mina skalbyxor i storlek 9 kan ni sy fast den åt mig?

Nej, vi lagar endast ytterplagg från Polarn O. Kan jag lämna in min jacka som jag har köpt från ett annat varumärke och . Klädvård för vattentäta plagg till bra pris hos Smilebutiken. Handla tryggt och säkert online! Maila vänligen en bild på produkten och tvättrådslappen, var modellnumret framgår, till vår kundtjänst så hjälper vi dig.

En produkt jag köpte nyligen har visat sig vara defekt. Kontakta vänligen inköpsstället.