Laptopbord till fåtölj

Kolla in vårt utbud av prisvärda laptopbord , laptopställ och mobila lösningar. Välj bland laptopbord och laptopstöd i olika storlekar, utföranden och material. Suveränt laptop bord när man sitter vid soffan.

Går att justera i flera vinklar. Möbel för besökare på språng… Denna kombinerade stol och laptopmöbel är som gjord för korta möten eller pauser, vare sig de äger rum på ett café, i ett studierum eller på biblioteket.

Placera enskilt som en tillfällig sökstation där möjlighet erbjuds att tillfälligt fördjupa sig i informationen på läsplatta, laptop eller i ett . Mitt soffbord är lågt och inte särskilt ergonomiskt. Har sett något med hjul och rektangulär . Skapa en unik möbel med en möbel som är allt annat än unik. Det är precis det du kan.

Jag sitter i regel i min fåtölj framför TVn om dagarna och har då laptopen på ett litet bord precis bredvid mig. Jag skulle behöva någon sorts bordsmöbel . Kanske OT, men jag letar efter nånting som jag kan ha min bärbara på när jag sitter i min favvisfåtölj men datorn i knäet och spelar poker.

VITTSJÖ laptopbord som blombor STOCKHOLM matta och STOCKHOLM fåtölj. Perfekt att använda fåtöljen JENNIFER till ett väntrum på en nagelsalong! Jämför priser och läs recensioner på Möbler.

Välkommen till PriceRunner! Bildkällor: betterdecoratingbible. När du har jobbat klart är det bara att skjuta in skivan så tar skrivbordet ännu mindre plats.

I Living- serien finner du soffbor lampbor hyllor, byråar, TV-bänk och skrivbord! Hidden skrivbord i vitlackad MDF. Trailer är ett mångsidigt bord.

Benstativets form och placering gör att bordet enkelt kan dras in över en stol, soffa eller fåtölj. Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att jag ville ha en bra plugghörna efter att flytten genomförts? Laptop bord Space Chicken, höj-och sänkbart, är ett liten bärbart datorbord som finns i olika färger. Bordet passar perfekt i de flesta miljöer.

Som namnet antyder kan man med ett enkelt grepp skjuta den flyttbara delen åt sidan och på så sätt gömma sin laptop. Detta gör att du kan använda bordet antingen som en arbetsplats eller som förvaring.