Maine coons uppfödare västra götaland

Vi fokuserer derfor på de alle mulige typer Maine Coon og følger pawpeds helseprogram. Det viktigaste är att de har det gott och mår bra, men jag vill också varsamt avla fram härliga Maine Cooner med sunda linjer, bra hälsa och gott temperament. Rasringens uppfödare i Västra Götaland.

Kopiera nedanstående och fyll i dina uppgifter: Stamnamn: (inkl. förbund). Här hittar du uppfödarpresentationer från norr till söder. Klicka på ett län och du får upp uppfödare som är medlemmar i Maine Coon -katten.

Avelskatter säljs endast till registrerade seriösa uppfödare. Inga katter säljs över Internet men kan däremot vara en bra första kontakt. Djurskyddslagen, uppfödning, samt försäljning av katter.

Norsk skogkatt och sibirisk katt. Vi bor i hus i Göteborg, svenska västkusten. Våra katter har tillgång till hela huset.

Vi har tillstånd från länsstyrelsen i Västra Götaland att bedriva kattuppfödning. Bor i Vänersborg och har precis bestämt mig för att det kommer att bli två små nya familjemedlemar inom snar framtid.

Håller på att kolla runt på olika uppfödares hemsidor. Men nu undrar jag om ni kanske kan rekommendera några uppfödare inom mitt län och ev avråda mig från att köpa från vissa . Efterlysning av uppfödare ! Jag köpte en 1-årig MC-hona i helgen. Hon är en vit odd-eyed och annonsinnehavaren sa sig bo.

The Big Gentle Giant Tigerhusets Maine Coon uppfödning finner du i Norrköping. Uppfödning av Maine Coon katter i liten skala. Vi är en liten familj som bor i ett hus på landet – i Västra Götaland. Nå, vad är det då som gör att väljer att matcha Chinchillaperser med just Maine coon ,. Jag illustrerar lite vad jag menar i bilden jämte – som visar två Maine coon ansikten längst upp och två klassiska perser under samt två moderna perser under dem. Jag bor på en liten hästgård i Sätila, i Marks kommun i Västra Götaland.

Så förutom att jag är väldigt förtjust i vackra, sköldpaddsfärgade katter – precis som fyra av mina Maine Coon -tjejer – har sköldpaddans väsen med dess symbolik beröringspunkter med såväl ridterapin som den typ av klienter jag vänder mig till. Simpsalacoon´s säljer enbart. Katthem Västra Götaland. Lynx Luna – A Swedish Maine Coon Cattery – En svensk uppfödare av Maine Coon -katter – kattuppfödare kattungar katter.

Om du är medlem i MSK och har stamnamn – skicka information till webbmaster så lägger vi upp det på hemsidan. Här ser ni vilka raser som finns representerade i MSK.

Abessinier, Bengal, Birma, Brittiskt Korthår. Burma, Cornish Rex, Devon Rex, Egyptian Mau. Vi finns till som uppfödare så länge våra säljare behöver oss. Maine coon är en tung katt och vi tycker det är viktigt så att höfterna på våra avelskatter är friska. Tidvis finns kattungar till salu till kärleksfulla hem.

Uppfödare av Main coon i Västra Götalands län. Mitt namn är Helena Olausson, jag är uppfödare av Maine coon katter och ägare till Älvis och Affe, två bostonterrier. Vår familj har nyligen utökats med två hästar Musse och.

Jag jobbar även på Hushållningssällskapet och administrerar sommarpremieringen i Västra Götaland och Halland. Jag hjälper dig att skräddarsy en .