Mens i trosan

Skulle bli jätta glad för ett svar! Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Mode med mens i trosan. Tiffany Kronlöf 9:Jag krånglar med min menskopp. Den är bra men av nån anledning är det som at min murra inte vill va kompis med menskoppen den första dagen.

Det är OMÖJLIGT att få in den rätt!

Jag hade en otroligt tråkig första mens. Jag var och skulle på toa, så som man alltid gör annars. Men igår så mrkte jag att det hade kommit en stor mörkbrun blandat med mörkrött fläck i trosan. Jag tog ett mensskydd från mamma till kvällen men efter natten hade det inte kommit alls lika mycket men det var däremot rödare än igår.

Jag är år och har inte fått min mens tror jag. Men för dagar sen såna det en brun flytningtyp. Nu har det bara blivit mer och mer brunt.

Ganska långt hänger mensen ihop med. Den kan börja med en liten fläck brunt klott i trosan , med en översvämning av klarrött blod eller med lite ljusröd flytning. Det kan även vara så att man först . Har du tröttnat på tamponger, bindor och menskoppar? Då kanske trosan som också fungerar som ett mensskydd är något för dig! Klädföretaget Thinx har nämligen tagit fram trosor som går att använda när du har mens.

De känns som vanliga trosor och ska inte läcka. Jag fick en brun flytning för mån sedan. Men första dagen var det som en ljusbrun fläck i trosan.

Andra dagen var det som en mörk brun geggig fläck genom skinlig längst ut. Här är trosan som kan bäras i stället för tamponger när du har mens. När jag var gravid så hade jag jätte mycket flytningar de första veckorna. Annars ägglossning kanske?

Fast det är ju rätt sent för det nu. Lite kletig men det gick knappt att trycka ihop den. Jo, sluta leva i förnekelse, trettonåriga Clara.

Finns det bindor här någonstans? Nä men jag DÖR vad pinsamt! Hur mycket kommer jag blöda? Hur länge kommer jag blöda? Kan jag lägga papper i trosorna ? Två veckor efter ägglossningen kommer första mensen och den brukar man märka genom att det kommer lite blod i trosorna eller när man torkar sig.

Dagarna innan kan det komma lite småslemmiga flytningar som kan vara blandade med lite blod eller bruna, om blodet hunnit torka lite på vägen ut. Mens är alltså blod och . Har du sett att dina trosor fått blekta fläckar men inte har någon aning om vad det är eller vad det beror på? Rika Hammarström jobbar som gynekolog och kirurg och hjälper oss att reda ut vad de blekta fläckarna i våra trosor faktiskt är, och om det är något farligt.

Vad är de blekta fläckarna i trosorna ? Jag bodde med min pappa när första mensen kom. Det funkade bra en stund men i skolan så blödde allt igenom. Han fick då köra till skolan och hämta mig, en resväg på ungefär en timme, för att jag vägrade gå . Lina är år – och har mens. Själv är hon ännu för ung.

Foto: MAGNUS LIAM KARLSSON. Boys, we are going to Kabul, Trosan sai From there we will head into Pakistan to set up an ambush to catch Taliban leaders. How do we know where and when the Taliban leaders are going to be?

A mathematician at Langley says so, Trosan said. Hej allihoppa, jag är en stolt menstruerande tjej som snart fyller 1 men jag har ett problem! Jag brukar få lite blod runt om trosan och vill inte att pappa och min lådsas mamma och min riktiga mamma ska se det, så hur kan jag får bort det åtminstonde litte så att jag slipper massa konstiga frågor! Det känns både på humöret, i magen och i trosan , så att säga.

Kommer mensen så känns det ofta, i alla fall om den kommer som en våg. Det håller den ren och skyddar mot infektioner. Att ha flytningar är alltså både bra och naturligt.

De flesta får fuktigare slemhinnor och flytningar när de kommer i puberteten eftersom slemhinnorna påverkas av hormonerna i menscykeln. Om du inte har fått mens kan flytningar vara ett tecken på att du snart kommer att få det.