Radar raid silverfisk

Har också haft problem av och till, och på slutet var det 5-10st varje morgon som gömde sig under dörrmattan i hallen. Dödade dem men det kom nya varje natt. Sprayade RADAR Silverfisk rejält och gick ut några timmar.

Vädrade rejält när jag kom hem och har inte sett ett . Vad kan man hitta i hemmet som går att boffa?

Radar spray farlig för katter? Har du fått en myrstig hemma? Eller har du fått en invasion av silverfiskar ? För omedelbar verkan sprayar du en lätt dusch direkt på insekterna under ca. Insektsspray mot krypande insekter såsom myror, silverfiskar och tvestjärtar i och omkring byggnader. Verkar omedelbart och i upp till veckor framåt.

En spraydusch räcker för att elinimera krypande insekter på några sekunder.

Bruksanvisning: Skaka burken väl innan användning. Spraya en lätt dusch direkt på insekterna eller på platser där de . Kanske marknadens bästa insektsspray! Dödar alla insekter i sin väg. Bra att ha i bilen när myggorna tar sig in.

Finns att köpa en viss radar som är till för silverfiskar och liknande djur. Gjorde detta varje dag tills sprayburken tog slut sen såg jag aldrig mer några silverfiskar. Skydda dig mot myggor, fästingar och andra skadedjur med olika hjälpmedel som du hittar hos oss på ICA Hemma. När jag sedan ett par dagar senare skulle fylla garderoberna igen hittade jag inga pälsängrar i förråden, men däremot låg tre . Kryllar av silverfiskar i vårt nya hus! INSEKTSMEDEL RADAR DOS 300ML KRYPANDE INSEKTER.

Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Effektivt insektsmedel! Mot myror och andra krypande insekter i och omkring byggnader. Trots att jag håller det rent omkring mig och inte har noterat någon fukt i lägenheten så fick jag den tvivelaktiga äran att döda två silverfiskar igår kväll.

Faktiskt första gången i mitt liv jag sett sådana i verkliga livet. Mitt paranoida jag inser att om jag sett två av de vidriga jävla krypen så finns det garanterat .

Det är inte svårt att utrota och bekämpa silverfiskar om man vet hur. Enklaste och effektivaste sättet att utrota silverfiskar på är med hjälp av rödceder. Spreja rödcederolja längs med golvlister och under mattor, överallt där silverfiskarna befinner sig. Var dock försiktig med att använda rödcederoljan på . Så jag testade det och märkte att silverfiskarna dog i mängder, de kom fram ur sina springor när jag sprutade vid listerna. Och även i några dagar efter så kom det fram halvdöda.

Har sprutat mängder på ställen där jag vet att dom uppehåller sig och efter bara nån timma kom jävlarna krypandes ur sina tillhål, kippandes efter andan. En efter en gav jag den slutgiltiga stöten med pappret och kände ett enormt välbehag! All annan användning är otillåten. Skadedjursbekämpning 1kr. Kan medfördel användas mot t. Pris visas på produkter som kan köpas i E-butiken.

Sortiment och priser i våra butiker kan variera. EDIT: Inte så konstigt att de visar sig nu med tanke på det fina vädret som varit de . Det fanns i allafall för en massa år sedan fällor med klister som man får av Anticimex, dessa ställs i silverfiskens gångstråk, så fångas de upp. I mitt badrum gick inte silverfisken att utrota, då det var en två centimeter hög betongsockel under badkaret.