Tappa menskopp i toaletten

Om man tappar menskoppen i toaletten under toalettbesök (vilket som det står ska gå) och kokar den efter kan man se den som ren för att använda igen, eller bör man kassera den? Om du kokar koppen så ska den vara ren. Resultatet kan bli samma sak som ovan.

Då måste du koka din menskopp innan du kan sätta in den igen. Vänta tills du tappar den i toaletten första gången!

Och var glad att du inte har spiral och råkar få tag i trådarna när du ska dra ut den. Hanna, du är väl för härlig! När jag väl får tillbaks min mens efter att ha slutat . Jo, jag blev ju alltså med menskopp efter det här inlägget. Och först och främst vill jag be om ursäkt för mina gliringar mot alla er menskoppslobbyister. Som Johannka mycket träffande påpekar är menskoppsanvändare lite som mac-folk.

Hetsigt pådrivande sitt team av produkt, liksom. Platta först till menskoppen och vik den sedan dubbel så att den bildar ett ”U” Håll menskoppen vikt medan du för in den i slidan.

Men det är naturligtvis . Det rätta läget i slidan hittar du. Har du fågor om menskopp , är du nybörjare med menskoppen eller vill ha personlig rådgivning? Hör av dig till oss idag eller besök vår webbshop.

Man sitter väl inte och gnuggar tungan mot emaljen direkt. Emellanåt tömmer du koppen på blod i toaletten , sköljer av den i handfatet och sätter in den igen. Menskoppen är en liten silikonkopp som fångar upp blodet när du har mens. Varför ska jag använda menskopp ? BALANSERA Välj ut en startpunkt minst tio meter från toaletten och lägg ditt skydd på pannan. Försök att hålla kvar det på ditt ansikte medan du tar dig till toaletten.

För varje gång du tappar skyddet måste du ta tre kliv bakåt. Funkar även som tävling om ni är två som måste byta skydd samtidigt. Jag hävdar att ALLA gör. Att ta ut och skölja av mensen.

Då tycker jag att det är smidigare och mer hygieniskt med ob där man slänger det direkt. Det måste väl vara ett tecken på att jag inte kommer att behöva den på länge? Vette fan var jag fick den ifrån.

Det finns inte så många ytor att spilla blod på. Enda minuset är väl att det kan bli en blodfläck kvar i toaletten som gör att jag måste använda toaborsten lite. Alltså ni märker, ett helt . Därför vill jag rikta detta inlägg till alla er ofrälsta: ändra era vanor. Att byta till menskopp är något av de bättre grejor jag gjort det senaste året. Tamponger är dyrt, halvkul ur en miljöaspekt och innehåller ofta ämnen som inte alls är najs för ditt underliv.

En menskopp är helt allergifri, parfymfri, blekmedelsfri . Det är ett sånt hysch-hysch kring mens. Nu har jag köpt en menskopp. Inte för att jag ska slippa tappa.

Koppen samlar sen upp allt mensblod och när man sen går på toaletten tar man ut menskoppen , tömmer den i toaletten , sköljer ur den i handfatet och sätter. Såklart behöver det inte bara vara ens mens som ligger bakom järnbrist, det kan vara att man äter fel (för lite järn) eller om man tappar mycket blod .