Vanish spray soffa

Mer information finns här. Ta en titt på Vanish -produkterna här. Här finns Vanish Gold Oxi Action, Vanish Crystal White, mattrengöringsprodukter med mera! Internationella butiker.

Vanish oxi action som är en effektiv fläckborttagare som lämpar sig bra för soffor och mattor. Köp fläckborttagaren till bra pris.

Fläckborttagare för soffor och. FLÄCKBORT SPOTEX SPRAY 750ML. Hur få bort hundkiss doft från soffan? Få bort blod från soffa ? Spya i soffa vad rengöra med?

Кеш Перекласти цю сторінку En parfymfri fläckborttagare för mattor, soffor och andra klädda möbler. Jag har lyckats med att förstöra Elias nya Lacosteskor pga att jag skulle vara snäll och ta bort en fläck! Har sett att en del talat om textiltvätt här, är det ett medel som HETER så eller är det en ren allmän benämnng på oliak produkter som ex.

Power Gel Gold Förbehandling. I alla fall så undrar jag vilket medel som är bäst att ta bort enstaka fläckar på en ljus soffa med ? Då vi delvis jobbar med partier och denna kan ha ingått i en sådan vet vi inte om den kommer att återkomma. Vi har dock ett stort reguljärt sortiment av andra produkter och nedan finns några populära sådana som kanske kan vara något för dig.

Vi bor lite lantligt på Ingarö i Stockholms skärgård. När jag inte är på jobbet myser jag med familjen, fotograferar, pysslar, sjunger och tränar döttrar . Bästa borttagaren bleker tyget, sämsta ger sämre resultat än bara vanligt tvättmedel. Så går det när vi försöker ta bort fläckar av blåbär, kaffe, ketchup och rödvin.

Plus testar fyra olika fläckborttagningsmedel: Grumme Blek- och fläckmedel, Tabort Enzym power, Vanish Oxi action samt Galltvål. Kategori: Rengöringsmedel. Hej, måste bara tipsa om det absolut bästa fläckborttagningsmedlet jag någonsin testat: Vanish spray. Jag bara sprayade vanish på och lät den ligga min medan jag gjorde annat.

Men vi hade lite svåra fläckar av en kulspetspenna som läckt på en ny ljus soffa. Denna produkten har jag tittat på ett par gånger men aldrig köpt och just nu hade jag inte direkt något att testa på eftersom vi har skinnsoffa och våra mattor skulle behöva en hel tvätt och inte bara någon enskild fläck men så såg jag att bågarna till Lukas babygym var alldeles . Tjena,vore det inte bra o upplysa om bra o dåliga produkter här. Jag vill varna för produkten Vanish.

Den ska ta bort fläckar på soffor o mattor.

Somnade på en chokladbit i soffan. Nytt resultat:fläckarna är kvar, Soffan som på det behandlade området var.