Bleka kläder klorin rosa

Jag tvättade en maskin vitt med blekmedel och alla kläder förutom fotbollsockar och en stickad sjal blev rosa ,. Bleka vita lakan med klorin. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу нояб. Men hur ska vi kunna svara på din fråga?

Vi vet inget om vilken färg de har, och vilken tid det tar för den att blekas på just det material färgen sitter.

Men visst, jag kan ge dig en tid. Hur gör jag för att bleka mina rosa tygskor så att de blir vita. Få vita kläder vita igen? Kan kläderna ligga hur länge som. Alla råkar någon gång blanda kläder på ett sånt sätt så färgen från ett plagg färgar av sig.

En annan metod är att lägga vittvätten i kallt vatten med en skvätt klorin i. Jag färgade mina vita tävlingsridbyxor rosa en gång och jag körde dem bara en gång till, utan klorin , så var de som nya:).

För att förhindra hushållsolyckor från att använda blekmedel vill vi dela med oss av några trick för att bleka dina kläder på ett miljövänligare sätt. Så blir dina kläder ännu vitare i tvättmaskinen. Men ibland är det inte så lätt att få de vita kläderna vita igen. Ett miljövänligare alternativ till klorin är maskindiskmedel och ättika. Det finns ett smart knep.

Nu när du vet vilka steg du ska följa, så kommer här en lista på metoder och produkter som hjälper till att få dina kläder vita och rena igen. Efter att ha förbehandlat din fläck, tvätta alltid plagget i tvättmaskinen tillsammans med plagg i liknande färger. En röd strumpa bland din vittvätt kan förstöra den och göra den rosa ! Den lösningen blir starkare än ex. Jag brukar använda samma klorgranulat om jag ska göra en riktig rengöring av ex. Jo, lite långsökt, borde inte bli så koncentrerade fläckar då men.

Ett enkelt sätt att göra ”batik” på är att du stoppar plagget i en liten hink, som plagget knappt får plats i. Häll lite rent Klorin över plagget, när du ser att plagget är som du vill tar du upp plagget och slänger det i tvättmaskinen. Där stog jag med en halv vit tvätt som var rosa 🙁 Så på söndag morgonen stoppade jag in alla dessa kläder ( förutom den rosa bodyn ) i javex ( hittade inget klorin ) men efter nästan tre timmar och en ny. Den har nu alltså några rosablekta fläckar, och jag tänkte därför bleka hela skjortan då en omfärgning ju kommer gå åt skogen pga pigmentsändringen hos de rosa fläckarna.

Jag hade tänkt använda mig utav Klorin vilket mitt lokala ICA hade, är det någon här som har erfarenhet utav det och hur man gör.

Lägg dem i blöt i en hink med vatten och klorin (doseringen står på klorinflaskan). Tvätta sedan i maskin som vanligt. Ska nog meddela väninnan som fick rosa lakan efter att hennes sambo tyckte att röda kläder och vita lakan säkert funkade kanonbra ihop i en 60-tvätt :p.

Min erfarenhet är att Klorin inte fungerar längre. Klorin går inte att använda för att bleka kläder längre. Har både kört dem i maskin med klorin o låtit dem ligga i klorin då det första inte hade ngn effekt. Remol fungerar jättebra om du . Tyvärr har jag inte läst någonstans hur man skall få bort nikotinfläckar på kläder , kläder som hängt och värre legat hopvikta länge och där röken trängt in i tyget som. Som vi skrev tidigare har vi börjat bleka batik med klorin ! Istället för att använda oss av den klassiska batik- knytningen så körde vi.

Jag tycker att du fick fram en fin rosa nyans men vill du ha den ännu ljusare så skulle jag testa en omgång till med Klorin ! Ibland är det väl konstigt. Läst om en produkt som heter remol.