Ragdoll uppfödare göteborg

Välkommen till Trolltassens Ragdoll uppfödning. Våra katter lever med oss som älskade familjemedlemmar i första han jag är noga med hälsa och gör de rekomenderade hälsotesterna för hjärta och . Vi strävar efter att föda upp rastypiska och sociala ragdolls med ett underbart temperament. We wish You a nice stay on our website which is all about love for the wonderful breed of Ragdoll and British Longhair. Our cattery is registered in SVERAK, FIFe . Min första ragdoll var Millie som jag köpte i mars – som snabbt fick kompisen Fibi i maj.

Nu bor Millie hos min bästa vän Alice i Majorna . Intresset har varit väldigt stort och tyvärr fanns det inte kattungar att erbjuda alla underbara hem. Den oktober födde Lumi pigga små kattungar. Vi har en liten uppfödning i hemmiljö av ragdolls med hög kvalitet.

Vi eftersträvar att föda upp friska rastypiska ragdol. Jag föder upp den underbara kattrasen Ragdoll , den STORA coola kattrasen med de härliga blåa ögonen, den vackra lättskötta semilånghåriga pälsen oc. Yamanis Ragdoll är en liten uppfödning i hemmiljö, vi har tidvis kattungar till salu.

Jag som äger katteriet heter Kicki och är år, . Våra uppfödare har genomgått SRC:s uppfödarprogram. Uppfödare av: Ragdoll o Brittisk långh. Kontakta vår medlemsansvarige för mer info. Min uppfödning av Ragdoll katter.

Jag har tidvis kattungar till salu, som säljs till kärleksfulla och varaktiga hem ! Avelskatter säljs endast till registrerade uppfödare ! Har Du frågor runt katt är Du välkommen att höra av Dig ! Alla annonsörer Privat Företag. Hundgård Lemay från Garagehuset. Hundbur MIM Variocage Compact SL.

Jag heter AnnaCarin och har en seriös uppfödning av den ljuvliga rasen Ragdoll i Bankeryd som ligger strax utanför Jönköping. Vår första ragdoll flyttade in hos oss år. Våra kattungar är registrerade i. Jag föder upp ragdolls till sällskap. Avelsdjur säljs endast till registrerade uppfödare.

Göteborg hade min Hector tre avkommor i panel varav 2 . Det finns tidvis kattungar till salu, som säljs till kärleksfulla och varaktiga hem. En liten presentation av mig. En kvinna, född -i Karlskrona, men sedan -bosatt i Göteborg.

Sommaren -flyttade vi till eget byggt hus utanför Kungsbacka. Jag har haft djur av alla de sorter när jag växte upp, allt från vandrande pinnar, till fågel, hund och katt. Jag är gift med Martin och tillsammans har vi en son, Axel.