Ragdoll uppfödare stockholm

Uppfödare som står listade här har alla skrivit under Ragdollklubbens Uppfödarkodex, och du som letar ragdoll kan därför förvänta dig att uppfödaren lever upp till den. Fokus på hälsa, temperament och storlek. Våra uppfödare har genomgått SRC:s uppfödarprogram. Kontakta vår medlemsansvarige för mer info. Detta var första gången jag såg djur födas.

Det var fantastiskt att följa kattungarnas utveckling till små, livliga och ljuvliga busfrön. De fick heta Maxi, Mysong och Mirelle. Mina två avelshonor, Stina och Sandie, . Jag bor tillsammans med man, våra tre söner, vår Berner Sennenhund Meja och våra Ragdollkatter i en mysig lantligt belägen villa i Åkersberga mil nordost om Stockholm. Jag har fött upp Ragdoll i år och är en SVERAK-diplomerad (Fife) uppfödare. Min uppfödning finns i Örkelljunga i nordvästra skåne.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av Ragdoll ! I breed the wonderful cat . Rännilskrokens Ragdolls är diplomerad och registrerad uppfödare hos SVERAK vilket är en god garanti för friska och sunda katter. Vi är en vanlig familj i Bromma, Stockholm , som avlar på kattrasen Ragdoll. Just nu har vi stycken mycket fina Ragdoll kattungar till salu, så skicka . Katteriet är besiktat och godkänt enligt § Djurskyddslagen.

Vi är ett litet katteri i Krylbo, som ligger i Södra Dalarna. Knappt timme norr om Stockholm och cirka timme till Gävle, Västerås och Borlänge. Familjen består av mig Anna Karin, min man Jimmi och våra tre söner. Vi bor i en stor villa . Intresset har varit väldigt stort och tyvärr fanns det inte kattungar att erbjuda alla underbara hem.

Den oktober födde Lumi pigga små kattungar. Jenny Eriksson heter jag och jag bor i en stor villa i centrala Södertälje (utanför Stockholm ) tillsammans med min man, dotter, vår vackra Bengal Vilda, vår goa Golden Retriver Romeo och våra älskade Ragdolls. Mitt mål är att föda upp friska Ragdolls och med deras helt speciella avslappnade och coola sätt.

Vi åkte på utställningar i massor, sög åt oss allt som gick. Läste på och pluggade om allt som hade med uppfödning att göra. Var med på Seminarium, gick kurser, ja allt. Lilla Fjärilflickans Vintra. Och vi fick bli de lyckliga ägarna till henne.

Jag har alltid älskat djur och så fort jag flyttade hemifrån räckte det inte med bara en hund utan det blev även snabbt en katt. Om din uppfödning inte finns . Jag heter AnnaCarin och har en seriös uppfödning av den ljuvliga rasen Ragdoll i Bankeryd som ligger strax utanför Jönköping. Ragdoll är en ras som älskar vara där Du är och är väldigt sällskaplig. Det är en lugn katt som älskar att slappa.

Varje parning jag gör är väl genomtänkt och jag . Funtastic Dolls är ett katteri i hemmiljö. Vi föder här upp Ragdoll i första hand till sällskap och någon enstaka gång även till avel. För mig är hälsan det absolut viktigaste i min avel.

Och jag ställer krav på att de katter jag köper in är . Dvärghamstrar från registrerad uppfödare F. Ragdoll r en perfekt innekatt som r lugn och tillgiven. Angelic Dolls r ett litet katteri, bel get I Stockholm. Alla våra Hanar används Endast i våran uppfödning.

Vi LÅNAR INTE ut våra Hanar! Heavenly Dolls Ragdolls är en liten kärleksfull uppfödning av den ljuvliga rasen Ragdoll ! Det finns inga favoriter att visa.